Onsdag 21/2

21. feb, 2018

Lite bättre nu i kväll. Att välja mellan ett glas vin eller en Iprén var ganska så lätt😀

Natten till idag var skavig, jag somnade inte riktigt förrän Magnus hade gått upp, men efter det sov jag till kl 7, har alltså varit trött idag. Dagen har fungerat väl ändå, somnade 5 minuter i soffan i whiskeyrummet innan jag åkte in till kören, välbehövligt👍

Det hade bara snöat lite i natt, ett tunt fjunigt lager som tur var, inget mer skotta för mig på ett tag nu😮

Signe var på och hängde med mig ner när jag gick ner till köket, hon brukar alltid ligga kvar, idag ville hon ut direkt. Jag släppte inte ut henne utan gick själv ut och kikade vad det kunde vara som var så intresssant i går kväll och så även nu. Jag hittade massor av små fjädrar efter en fågel och jag insåg att grannes katt hade antagligen gjort förarbetet och Signe slutförde det. Är det det som kallas grannsamverkan?🤪

Sedvanlig frukost till samtliga hemmavarande och efter det fick de gå ut. Signe var mest intresserad av fjädrarna men fick sitt gjort till slut. Fåglarna fick jordnötter och i morgon ska jag köpa ett paket osaltat smör till dem. Det ska ju bli kallt nu en vecka så då behöver de bra fett.

Flisan var inte hungrig alls i morse, tror hon var lite spännd inför dagens möte.

Jag bäddade utan större bekymmer, även duscha funkade ok. Jag gjorde några övningar på golvet och kände hur mycket jag längtar tills jag kan göra yoga igen💋

Så bar det av in till Skövde. jag släpppte av Flisan vid skolan och sedan släppte jag gav de små hos Marie.

Köpte hårsnoddar till Flisan innan jag började jobba kl 11.

Det blev en dag med lite olika bestyr, jag fick städprojekt att fullfölja men jag klarade inte av allt då jag inte är helt bra än.

Solveig kom in och hälsade på, det var trevligt att se henne, alltid så glad😀

Flera trevliga kunder som ville ha både byxor och ny klänning mm, ja det blev en bra dag och jag hade rott dagens budget i hamn innan jag gick hem. Jag slutade 16 och en mycket glad tös kom in strax innan jag slutade och berättade om intervjun.

Vi hämtade Ada och Signe och åkte hem. Flisan brättade om vad som sades på mötet och det kommer att falla väl ut.

Jag värmde kycklinggrytan som var kvar sedan i går, vi åt och gav de små sin kvällsmat. En kopp kaffe skulle nog få mig att piggna till.

Magnus kom hem, han hade haft en bra dag på jobbet om än lite slapp men så är det ju i blnad med alla arbeten.

Jag somnade några minuter i soffan, lite nattsömn samt värk tröttar så en powernap fick det bli.

Jag och Flisan åkte in till Skövde igen. Flisan släppte jag av vid dansskolan och jag åkte till Hentorp. Årsmöte i kväll men vi hade en halv övning innan.

Vi gick igenom dagordningen och punkt 20 var vår kommande körresa i höst som kommer att gå till...Helsingfors, det blir alltså Finland dubbelt upp för mig i år inom loppet av en månad dessutom🤩Har inte varit där på ca 23 år men i år så blir det av med besked.

Väl hemma efter möte och sång blev det TV-soffan nästan omgående. Magnus kikar på en komedi och jag har strax skrivit klart dagens avsnitt av min följetong😀

Snart läggdags här i huset. Mina små kamrater har redan gosat ner sig i soffan här brevid och rr sig inte ur fläcken förrän vi lägger oss.

Hoppas ni haft en bra dag och en avkopplande kväll. I morgon kommer en ny dag, helt oskriven ännu precis som alla dagar och jag hoppas den blir toppen.

Natti natti, nu väntar tandborsten😘kram