Tisdag 20/2

20. feb, 2018

Något bättre idag men detta kommer att ta ett par dagar dessvärre.

Hur mår ni? Har ni haft en bra dag? Jag har varit ledig och faktum är att det har varit bra,visst hade dag kunna jobba men idag har jag ju kunna lägga mig på golvet och gjort övningar och då blir det lite bättre😀

Magnus har ochså varit hemma och vi har haft en lång dag känns det som, kanske för att det nu är ljust såpass länge, underbart.

Första delen av natten var inte så bra, hade svårt att somna på grund av värken, men efter midnatt så lättade det och jag somnade. Vaknade strax efter 7 och när jag gick upp kändes det ingenting men när jag besökt damrummet så högg det till ordentligtbara att gå ner och kurera mig. De små fick frukost och det hade slutat snöa så det var skönt att ge fåglarna mat, Magnus gick ut och sopade rent fågelbordet, massor av fåglar virrade runt och visste precis att det var mat på g🤩

Kokta ägg som var perfekta, vaniljshaken smakade extra gott idag. Flisan fick stekt ägg och var söt i ljusblå skjorta. Hon skulle söka sommarjobb idag och var lite nervös.

Mor och far behövde lite stött med skotta och handla så vi stuvade in Ada och Signe i bilen och skjutsade in Flisan till skolan och åkte vidare. Ett stopp på ICA Kvantum och så till Solbacken. Ingen sol där idag heller men mor var extra pigg och glad idag och det är ju jämförbart💋

Vi drack kaffe när Magnus skottat runt huset mm och efter det gick vi en runda med vovvarna i det snödränkta landskapet. Man ser ju lite rolig ut när man går och har ont i ryggen, vaggar som en anka men skönt att komma ut.

Gymgrossisten och Sängjätten fick ett besök, två saker som vi har på investeringslistan👍

När vi kom hem satte jag på en maskin med tvätt och styckade upp kycklingen, det blev en välsmakande kycklinggryta med färsk blomkål, broccoli, färska tomater, massor av olika lök, rödvin, cocosmjölk mm.. klarade mig konstigt nog att äta "lagom"🤪

Vi drack kaffe efter maten och då kikade jag på klockan, 15,25 och det ljust och det kändes som mitt på dagen..JAAA vad underbart, hooked on that feeling..

Lite eftermiddagschill, vila på golvet/mattan i musikrummet med filt och kudde, två små kamrater slöt snabbt upp och ville vara med och mysa.

Koll på momsen, inget att betala då inköpen var många förra året, gott det.

Jag fick mya numret av Lantliv och den kikade jag igeon och fick inspiration till alltmöjligt som vanligt, våren får gärna komma nu😀vi ska bara klara av vintern ett litet tag till.

Hängde tvätt utan större bekymmer, Magnus körde i gång med ett träningspass och jag gjorde kvällsmat som idag bestod av en smaskig smoothie. Magnus ville nog helst haft nått med köttfärs men vi har inte det så ofta hemma, bara om jag kommer åt gårdsslaktat eller viltfärs från trakten.

Mätta och belåtna sitter vi nu och ska se en film innan Magnus måste lägga sig. Han jobbar i morgon och så även jag.

Ska strax hämta upp Flisan i byn, hon har varit i stan med vänner idag efter skolan. Den kvinna hon skulle träffat var ledig idag så hon bokade tid i morrgon i stället.

En forsatt trevlig kväll önskar jag er så "ses" vi här i morgon igen, kram😘