Söndag 18/2

18. feb, 2018

I kväll kommer det bli tidigt i säng. Har några små saker som jag ska göra innan bara. Har ni haft en bra helg?

Vaknade vid halv 8 i morse. Vi låg kvar och drog oss både Magnus och jag, även Ada låg kvar en stund och verkade inte pigg på att gå upp hon heller, men när jag gick ner så var hon hack i häl😀TÄNK om hon skulle missa något..

Jag kokade ägg och bytte vatten och gav de glupska mat. I dag fick fåglarna vänta en stund.

Satte på kaffe och blandade shakes, ropade ner mannen i huset till dukat bord. Vår frukost är ju inte så avvancerad men mer än tillräcklig🤩

Vi planerade dagen och bestämde oss för att åka in till Skövde först innan bestyren på hemmaplan.

När vi gjort oss klara stuvade vi in de små i bilen. Biltema blev första stoppet. Vi behövde bromsbackar till Kian, den är i behov av en del renovering men det ska vi ta tag i när Magnus fått hem sin sommarbil.💋

Vi åkte upp till ICA Kvantum och jag handlade linser och färsk koriander, salvia och gurkmeja, det skulle bli linssoppa till kvällsmat.

Bilen fick sig en uppfräschning, jag älskar min nya bil❤

Vi stannade till vid Boulognerparken och gick en längre runda där med de små, det hade spruckit upp till viss del och vi såg glimtar av solen. Vi mötte en kvinna med två hundar varav en normalstor taxhane, en riktig bjässe jämfört med våra små. Signe väger 9,5 och denne herre ca 14, gapig men rar.

Ägg inhandlade jag på Asketorpsgård på hemvägen. Vi köper ägg där i bland, men annars blir det ägg från hönor som pickat fritt ute i deras rätta miljö👍

Fint och soligt med takdropp och ett par plusgrader när vi var hemma igen. Magnus hämtade vatten och trasa till mig så jag fick fortsätta feja på bilen under tiden som han fixade inne, det kändes lite vårlikt just då med alla fåglar som tjattrade intensivt i takt med mitt torkande.💋

När jag var klar med bilen gick jag in och lagade till lunch. Smörstekt torskfilé och gräddstuvad spenat med tomat och vitlök, det blev riktigt gott.

Vi fick lust att dricka kaffe i växthuset men vi insåg att det behövde töa något mer så vi får allt ge oss till tåls ett tag till.

Kaffe inne i Whiskeyrummet i stället.

Jag bytte om och inväntade min första massagekund, skönt att få upp blodcirkulationen lite. En bra massage med gott flöde, helt perfekt för båda.

Jag hann precis klart när Flisan,Heidi, Carl och Wera kom, jag hörde Wera redan ute på gården..

Kul att se dem allihop och SÅÅ jag längtat efter min stora bäbis😙 Min kund åkte och Carl fick inta horisontalläge🤪när han fått sig en omgång lagade jag en underbart god linsgryta, ibland funderar jag allt över att ha ett eget litet matställe.. MEN det är ju bara fantasier..

Vi åt och pratade en massa och mat, träning, att vara i balans, hur vikigt detta är, att alla mödrar BORDE vara i balans innan de blev gravida mm.

De begav sig hemåt och jag och Magnus grejade mig lite av varje på varsitt håll innan vi gick ut en kvällsrunda med Ada och Signe. Det hade snöat blöt tung snö och det behövdes skotta undan lite i våra gångar runt huset.

När vi kom in hjälpte vi Flisan med att skriva ut hennes fina CV som Heidi i sin tur hjälpt henne med att sy ihop👍

Efter det så satte jag på en maskin tvätt, plockade lite i tvättstugan ooch Magnus lade sig då han ska upp i svinottan och jobba. Jag ska jobba i morgon och Signes kärlek Ingemar ska ta ut dem i morgon under dagen💋

Nu ska jag hänga en maskin till som är klar, gosa med Flisan sedan blir det ett besök i damrummet innan kudden får en kram.

Hoppas er helg varit till belåtenhet, det har verkligen vår varit.

Godnatt mina vänner och kram😘

PS, nu är vi med stjärnkikare här på Djursätra, ska ge mig ut nu i vecka och kika, det ska ju bli några kalla klara nätter snart, toppen!