Lördag 17/2

17. feb, 2018

Kalle Moraeus, en sån trallvänlig låt, riktiga spelmän- filoler och folkdans, kan det bli mer svenskt?😀Jag tyckte hans bidrad var bra, kanske inte en given vinnare i Eurovision men ändå..Martin Almgren, min favorit, vilken pondus🤩Han kommer gå långt får vi tro.

Irich night, ja visst. Magnus och jag laddade upp med en extra förstärkt Irich coffe strax innan MELLO, vi tänkte, det är lika bra att ladda upp så man orkar med detta spektakel..Vi är väl inga fantaster av detta med melodifestival men vi kikar i bland och i kväll tyckte vi att det var läge. Ris och ros blev det som det brukar.

I morse vaknade jag vid 7, det är såpass ljust nu så man vaknar tidigt, men, 7 timmar kanske räcker, eller?🤪

Ada rusade ner och jag hack i häl då jag trodde att hon ville ut men hon var faktiskt "bara" hungrig, stackars liten då. Hon och Signe fick mat och kom ut innan fåglarna fick sitt. Köpte jordnötter till dem häromdagen, och de gick hem.

Magnus kom ner och vi styrde upp den sedvanliga frukosten, shake och ägg som idag blev perfekta👍

Vi pratade igenom dagens planering och ja, det skulle komma att bli en bra dag med tid för allt som vi ville göra.

Jag bäddade och gjorde mig i ordning, Magnus gjorde likaså förutom bäddade då och så gav vi oss av, Ada och Signe var också med såklart💋

Ett stopp på ICA Kvantum och inhandlade Bingolotter mm för mor och fars räkning.

Tillvaron som den brukar på Solbacken men idag vart det ingen sol..jag bytte sängkläder och fixade veckostädet i vanlig ordning, Magnus skottade runt huset och efter det höll han di gamle sällskap.

Jag släppte Signe lös när vi kom och hon tog sig friheten att smita såpass länge att vi beslöt attt bege oss hem, men när vi var framme i Skövde så hade hon kommit tillbaka så vi vände om och hämtade hem henne. Skönt för henne att få springa av sig några timmar såklart.😀

När vi kom hem lagade jag pannkakor, det var så längesedan vi åt det och det  var supergott med grädde och sylt, barnsligt gott.

Vi pysslade med tvätten, planterade ett par skott jag fått av en väninna, strök lite och bäddade rent inne hos Flisan, jag knöt på mig träningsskorna och tog 3 km på Viking. Magnus körde sitt gympass med fokus på armar idag.

Efter detta vart det dags för kvällsmat, stekta ägg och kalkonkorv, mums. Magnus satte på bastun, Signe var med en kort runda men ville snabbt upp igen. Så härligt med bastu, har varit frusen hela veckan så detta satt perfekt.

Vi bänkade oss vi TV.n jag tog fram min dator och gjorde klart min momsrapport för 2017  och snart är det dags att betala in första omgången med skatt. Sådant är ju oerhört viktigt att sköta annars kommer myndigheten å tar en i örat🤪och det vill man ju slippa..

Magnus fixade Irich coffe och mello i rutan. Nu är allt slut både och vi sitter och njuter av tillvaron. Jag är snart klar med dagens avsnitt och vi ska se en film innan läggdags.

I morgon ska vi städa här hemma, jag har massage på em och kanske vi åker till Tibro en sväng, får se vad tiden räcker till.

Hoppas ni alla haft en fin dag och en mysig kväll.

En godnatt önskas när det nu blir, natti natti.