Torsdag 15/2

15. feb, 2018

Då var det återigen kväll och vi sitter i Tv-soffan. Magnus har tänt i spisen och satt på en film som är så pass spännade att jag kikat en stund jag med men nu återgår jag till dagens avsnitt. Ingen dag är den andra lik även om det känns så då och då, livets hamsterhjul som snurrar, dygn efter dygn.. 🙂

I morse var det gott om plats i sängen när jag vaknade. Magnus hade gett sig av flera timmar tidigare och både Ada och Signe låg vid min ena sida så jag passade på att vräka ut mig en stund.

Jag började ju sent idag, detta har varit en riktigt slapparvecka 🤪så morgonen blev lugn och såsig. Blängde lite på min strykhög men den såg riktigt fin ut i det solljus som kikade in genom fönstret i tvättstugan så visst kunde den ligga kvar en dag till eller tre😙

Frukosten i sedvanlig ordning, så min tur sist. Gott och närande som alltid och tillfreds med tillvaron.

Jag bäddade, duschade med allt som ingår i det och gjorde mig klar för avfärd in till Skövde.

Marie bjöd på kaffe, hon hade sina töser hemma då det är sportlov här i Skövde. Ada och Signe gjorde sig hemmastadda och jag åkte ner till jobbet.

Det blev en lugn dag, jag åt lunch med Heidi på Mamma Mia och fick en mysig pratstund. Therese slutade 14 och efter det pysslade jag med att plocka i butiken. Solveig kom in och vände hem pch hämtade sin Perkulator och bjöd på en kopp kaffe som smakade härligt.

Det blev mer aktivitet senare under eftermiddagen, folk kikade på rean och sökte festkläder. Vid stängningsdags var butiken tom och jag kunde låsa i tid.

Ett trevligt givande möte på café Rådhuset- Viva lá Viva😀

Jag hämtade upp de små.

Te, kalkonkorv, knäckebröd med tillbehör stog framdukat när jag kom hem. Magnus hade varit hemma ett tag och väntade på mig.

När vi var klara tände Magnus i spisen och jag hämtade min laptop, då hörde jag att Magnus började skratta högt. Han hade näsan i sin mobil. Jag frågade vad det var som var så lustigt, han berättar att helt plötsligt blev det förändring inför helgen som ingen utav oss tror ett dugg på- tänk att vissa är och förblir helt sannslösa och skyr inga som helst medel för att försöka ta sig ur obehagliga situationer.

Nu är strax filmen slut och även dagens avsnitt av min blogg.

Hoppas ni haft en fin dag och en avkopplande kväll.

Fick ett fint vykort idag som gjorde mig glad. 💋

Godnatt mina vänner och sov så gott, kram.