14. feb, 2018

Grönt kort/röd kärlek

Nää, ingen semla idag heller, men däremot lite annat gott😀Rena lyxen att få vakna utvilad och känna en varm kropp intill. En lite lagom hårig som luktar nästintill nybakat och Softlan cocos/vanilj, vad mer kan man önska sig en Happy Valentin day🤪Signe, det lilla mysiga preventivmedlet eller kilen som hon även kallas är en fröjd att knö med på morgonen. Vill man mysa med mannen får man skjuva undan denna varma korv och vara snabb att inta hennes plats, sedan kommer hon och pressar sig emellan och är i vägen..Hundar ÄR flockdjur dygnet runt💋

Vaknade halv 8, så härligt att det är ljust, Magnus ville sova en stund till så jag spelade mitt spel och kikade på FB och nyheter.

Strax efter 8 gick vi upp och fixade frukost. Jag gick ut och matade fåglarna och gav dem vatten. Magnus ombesörjde  mat till de som skäller på allt och inget i bland.

Vi planerade dagen och efter frukosten blev det avkopplande yoga i musikrummet😀såå skönt det var, och inte minst välbehövligt.

Efter den hängde jag ut våra sängkläder, jag satte mig och kikade på datum inför kommande hälsomöten och vårfest. Det börjar redan bli lite lurigt att hitta datum.

Jag ska vara med på konst och kulturdagarna i Maj, La Classe firar 30 år med lite firade, det kommer modevisningar, event i Solna, en helg med mer kunskap om mitt mediala, far fyller 80- det ser ut att bli en trevlig vår med mycket att bestyra men oerhört berikande.

Livet består ju av lite olika delar och nu är det den delen av livet när jag får möjlighet att förverkliga mig själv, nu när barnen blivit stora så är det nu min tur att göra vad jag vill, det är ju rena lyxen😀

Jag har massor jag vill göra och jag älskar det jag gör just nu. Vissa saker kommer jag alltid hålla på med och vissa saker kan komma att se lite annorlunda ut sinom tid.

Vi gjorde oss i ordning och stuvade in de väldoftande och åkte till Hjo. Strandpromenaden var lite lurig att gå på med hård packad snö på sina ställen så den höll att gå på. Vi gick en kortare promenad men friskt och härligt längs med stranden.

Lite shopping på ICA även för mor och fars räkning.

Vi lunchade när vi om hem, värmde grönsaksoppa med vildsvinskött och efter det åkte jag på 2 Zinzinomöten💋Magnus begav sig till Solbacken för att skotta lite snö mm.

Trevliga möten med glada damer och gott kaffe.

Frissan blev nästa destination, något sen men som tur var gjorde det inget för själv var hon en kvart sen ända sedan i morse då tåget var en kvart sen🤪tur för mig.

Så skönt att bara bli ompysslad, jag gäspade nog 40 gånger under dessa timmar.

Fint blev det, nöjd och glad åkte jag till tippen i Värsås för en genomgång där av pesonal hur man ska sortera allt. Magnus plus ett större grupp med bybor var där och intog informationen i kylan.

När vi kom tillbaka hem igen värmde vi te, jag gjorde en smoothie på banan, kiwi, mango och apelsiner, en knäckemacka med skivad grillad kyckling, slurp.

Så blev det tid över till att se en film och det gjorde vi också. Schakalen med Richard Geere och Bruce Willis, helt klart sevärd👍

En lugn och mysig kväll. Magnus behövde lägga sig och jag tog mig an lite dataarbete och min kära blogg. Nu är jag klar med allt och ska strax besöka damrummet och sätta min kamrat på laddning.

I morgon är det arbete igen, inte bra med för mycket ledighet. 

Vi har inte gett varandra något extra idag och jag har heller inte skickat några blinkande nallar till mina vänner, jag älskar alltid mina vänner och min familj alla dagar om året❤

Nu önskar jag er alla en riktigt god natt och en fin morgondag, puss,kram och natti natti!