12. feb, 2018

Mera kalasande..

Gäsp💋

Sitter nöjd och belåten i Tv-soffan och lyssnar på den sprakande elden. Ada och Signe ligger här brevid och Signe som vanligt under filten som en baby. Magnus har gått och lagt sig för en stund sedan då det är arbetsdag för honom i morgon, jag är ledig och ska till Hjo och hälsa på en kär vän.

Jag vaknade runt 7 tiden och då var det redan ljust🤩

Magnus var ledig, vi tog  en stund extra vila och pratade om helgen som varit mm innan det blev dags för frukost för samtliga.

Ada är så rolig när hon väntar på frukosten, i bland som typ idag är det som hon tror att hon ska bli bortglömd. Hela hennes kroppsspråk och läten visar tydligt att hon är i köket och utsvulten🤪Magnus fick sköta utfodringen och kokade helt perfekta ägg👍

God och trevlig frukost och efter det gjorde jag mig klar för avfärd in till butiken.

Jag damsög och det var verkligen välbehövligt, låste upp och inväntade dagen. Det fanns varor som kom i fredags som vi inte hann plocka upp. Det har varit massor i butiken nu de senaste dagarna, mycket med tanke på vår stora finalrea. God respons från kunderna och inte undra på det med sådna priser..

Solveig kom in och vi hann sitta ner och ventilera lite allmänt, Therese kom strax innan jag skulle gå hem och hon hade med sig kaffe. Vi tog en fika tillsammans och pratade igenom det vi kände var primärt och efter det åkte jag hem och hämtade upp Magnus vid mjölkpallen.

Vi åkte till Tibro. Magnus hade hitttat dimljus till min PT på en verkstad där men dessvärre var det fel dimesion på dem så vi får leta vidare.

Jag tankade och besökte en blomsteraffär och hittade en söt papegoja i trä till dagens födelsedagsbarn💋

Vi åkte vidare till Tidan och hem till Låtti som fyllt 70 idag. Släkt och vänner var där och Ann hade gjort smörgåstårta som var suveränt god samt en tårta fylld med hemgjord hallonsylt mm och med tanke att jag inte ätit lunch idag så åt jag INTE för mycket😙

Mycket mysigt och fint ordnat och Låtti var fin i exotisk klänning/kaftan.

Det började snöa och det fullkomligt vräkte ner när vi åkte in mot Skövde. Jag åkte hem till Therese och lånade en ask VIVA som jag leverade vidare till annan väninna som jag nu hoppas kunna sova bättre på sikt👍Denna underbara VIVA, har skrivit om den förrut, den som gör så mycktet harmoni och relallalaxa...

Hem i ett väglag som inte var till fördel men håller man avstånd och kör lugnt så går det vägen.

När vi väl var hemma fick Ada och Signe kvällsmat, jag och Magnus värmde lite kalkon och tog ett glas vin vid brasan. Lite kvällschill. Tomt hemma utan Flisan, saknar henne, men en vecka går väl fort som vanligt🤔

Nu har Magnus lagt sig och jag ska runda av här jag med. Ledig som sagt i morgon och ska till Hjo på fm och till Skövde på kvällen på två möten, kryddor och olja❤en sån perfekt kombo och enastående var för sig.

Hoppas ni haft en bra dag, kanske en del av er är lite lediga denna vecka då det är sportlov i vart fall här.

Nu ska jag nana kudden, natti natti😘