9. feb, 2018

Det blir fest hemma

Så många som är och har varit sjuka, helt ofattbart. Förkylningar som näst intill har tagit kål på folk under en längre tid, usch!🤒Heidi fyllde 30 i måndags och ska hålla fest i morgonkväll. Vi hade hyrt Tingshuset här i byn men många som är dåliga, respektive som är sjuka, arbetskamrater som är sjuka och då blir det själva "beordrade" att gå in mm, det blir så pass manfall att jag beslutade att det blir fest hemma på Djursätra i stället.😀Vi har så stort här så det kommer att funka hur bra som helst och sittplatser till 20 pers blir inga bekymmer.

Enklare för alla "pensionärer" att ta sig in här än i Tingshuset så tror detta blir uppskattat.

Flisan blev ju dålig i gårkväll, hög feber och hostig. Hon hade varit ute och åkt pulka under eftermiddagen och blivit kall men jag tror nog att hon numer fungerar mer normalt, utan sin medicin så kan även hon åka på en förkylning, inget mer märkvärdigt än så. Vi är nästan aldrig sjuka här, Magnus hade en förkylning tror jag förra året men annrs så är det aldrig nått särskilt👍

Hon ville att jag skulle sova hos henne och jag gjorde så också men det blev lite trångt i en 160 säng, två taxar och en liten Flisa så någonstans på efternatten tassade jag in till mig. Magnus hade redan gett sig av till jobbet, jag somnade om direkt.

Jag vaknade av ett sms och det frisörskan som avbokade min tid idag då hon fått ett erbjudande att vara behjälplig på en mässa i morgon uppe i Stockholm. Full förståelse för detta och vi bokade om till den tid jag hade från början, nästa onsdag 14/2, längtar dit..

Flisan var febrig i morse och fick stanna hemma från skolan. Väldigt mammig och visst behöver även stora barn få vara barn ibland faktiskt💋

Som tur var har jag ju varit ledig idag men för den delen dock inte sysslolös. Jag gick upp och gav de små sin mat, Flisan kom ner och hjälpte till men var inte hungrig idag, inte ens på stekt ägg.

Mitt ägg blev allt perfekt, shake vanilj är min absoluta favorit med mjölk, slurp, den kunde varit dubbelt så stor🤪

Jag bäddade och duschade, fick ju även fixa håret idag på egen hand..

Pussade Flisan och stuvade in de små och bagav mig in till Skövde.

Marie stog och väntade på oss, hon tänkte ta en lång promenad med de små.

Jag gjorde ett besök på apoteket, handlade lite kalkonkorv och tulpaner åt mor och far och åkte så till Solbacken där solen verkligen flödade. Det var superskönt där ute idag och vid deras ytterdörr under tak där solen låg på och det blåste inte... VÅRFEELING🤩

Jag dammade i köket idag där solen strömmade in på gott och ont😙och körde det vanliga racet.

När det vart klart åkte jag in till stan igen och mötte Therese. Vi gick till Orient Palace och åt lunchbuffé, oh ja, visst åt jag lite för mycket.

Mysigt att ses lite utanför jobbet också. Vi tog en repa på Hem & Hobby och visst hittar man alltid nått där.

Therese gick till jobbet och jag åkte upp till ICA Kvantum och handlade inför festen i morgon och även lite till oss själva. Därefter hämtade jag upp Ada och Signe som blev glada att jag kom som alltid, mina underbara livskamrater i vått och torrt❤

Jag vände hem till gården och gosade med Flisan, packade ur bilen, packade upp och lagade till en välsmakande grönsaksoppa.

Magnus den stackaren kom hem och hade klarat denna dagen riktigt bra. Han hade haft lite besvär men det hade funkat bra ändå. Han är som jag, ingen självömkan eller pjåkande här inte utan tålig utan att vara dum.

Vi åt och efter det grejade jag lite med mitt andra arbete. Ringde några samtal, kikade på några testresultat, alltid intressant.

Magnus som ska jobba även i morgon har extra tidig start så han lade sig extra tidigt. Jag har avslutat en sevärd film- UNKNOWED med Liam Nesson👍och nu sitter jag här vid en falnande brasa med två små varma hundar tätt intill. Flisan ligger och väntar på att jag ska bli klar, hon vill ha sällskap även i natt, hon är lite febrig ännu.

Ingen träning blev det idag, det blev inte den tiden över så jag prioriterade det MEN jag köpte en påse underbara chips som kompensation till tränandet...FREDAGSMYS😀

I morgon jobbar jag 4 timmar, efter det slänger jag mig på Viking direkt innan jag går lös på maten till festen. Det blir liten buffé, helt perfekt.

Hoppas ni haft en fin fredag och en mysig kväll.

Kanske att det inte blir något skrivet här i morgon men då får ni ge er till tåls tills på söndag.

Godnatt och sov så gott, kram😘