Onsdag 7/2

7. feb, 2018

Viss kärlek mognar fram och viss kärlek kommer så där på stört ni vet, för mig tog det ca ett dygn att bli nykär💋

Full rulle på jobbet idag kan jag säga, idag startade vi halva priset på reapriset och det kan ni säkert förstå att DET är enormt billigt. Mängder av kläder har vi sålt och många glada kunder har förgyllt dagen.

I morse vaknade jag runt halv 7. Kom ju i säng rätt så tidigt så ca 8 timmars sömn kan väl räcka eller?🤪

Frukost till samtliga, Flisan är mig behjälplig lite mer nu för tiden och det är så roligt. Vi hade en mysig frukoststund tillsammans.

Alla hemmvarande flickor skulle ju åka samtidigt så vi bäddade och jag duschade med allt fix kring det. Det ska bli skönt att gå till frissan nästa onsdag för det är mer än välbehövligt på alla plan. Flisan var där i går och fick fräscht hår och fina bryn, så snart är det min tur😀

Vi kom i väg i bra tid, ingen stress.

Jag skjutsade de små till Marie och de verkligen älskar att åka med dit. De slipper ju vara ensamma och det är guld värt.

Jag släppte av Flisan vid skolan och själv parkerade min PT på commerce och var tvungen att kika på mitt regnummer för det kom jag inte ihåg då men nu sitter det.👍

Fixade med kassan och sopade utanför, låste upp kl 10 och inväntade allt folk som förväntades dyka upp och mycket riktigt så dök de upp. Mycket folk i butiken till och från, Solveig kom och vi fick några roliga trevliga timmar tillsammans.

De tackade för god hjälp, fin service mm och det känns alltid bra att få beröm. Vi hann med att hjälpa alla utan stress med finess🤪

Jag slutade 15 men jobbade över en halvtimma. Det kom nämligen folk i vågor, ebb och flod och vid 15:30 var det ebb och då gick jag.

Jag hämtade upp Signe och Ada och Signe ville inte gå utan Marie så hon fick snällt följa med ner till bilen.

Hem ljuva hem, när jag kom hem gnistrade solen så vackert i den vita snön, solen låg på fast den var på nedgång.

Flisan var hemma, hon hade fått skjuts av en klasskamrat hem. Hon hjälpte mig att packa ur bilen och så tog jag tag i projekt skotta.

Den gången som är från vår ena husknut ner till den lilla grinden där Flisan brukar gå när hon kommer hem, den har inte varit skottad och nu kände jag att det var dags för det. Det är liksom en bra genväg, annars får man gå runt hela gården😙

När det var klart vittjade jag brevlådan, gick in och matade djuren samt lagade till en pyttipanna med rester från gårdagen. Älskar rester, så mycket man kan göra med dem.

Vi åt, Magnus hade inte kommit hem ännu men var allt på väg.

Ett ärende i Nybo och efter det in till stan igen, Flisan dansar på onsdagar och  jag har min kör.

Sjung av hjärtat sjung och så blev det även idag. Therese var där, supersöt och nyklippt❤

En annan körkamrat har varit norr öveer och hade med en bit torkat renkött till mig och det gjorde mig glad. jag slängde ur mig det förra onsdagen lite så där BTW ni vet och han kom ihåg det😀sådant värmer..

Jag hämtade upp Flisan hos Eddie och vi åkte hem till vårt älskade Djursätra.

Så skönt att komma hem och Magnus var hemma. Han hade varit rätt så sen på grund av väder, trafikanter som antagligen inte kör vintertid annars mm.

Lite fix med ditt och datt som alltid när man kommer hem på kvällen och  nu när jag jag klar med dagens avsnitt ska jag krypa ner och lägga mig, det ska bli så skönt. ladda om inför en ny readag med massor att göra misstänker jag🙃

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

I morgon måste jag yoga om jag orkar annars får det bli både träna och yoga på fredag när jag är ledig till viss del.

Nu säger jag härmed godnatt😘min nya kärlek får stå ute i kylan, men det tål den.