1. feb, 2018

"Bara pengar"

Vi hälsar Februari varmt väkommen😀Ny månad, nya möjligheter. Jag har förvaltat denna månads första dag väl. Jag inser att jag då och då gör oerhört mycket mer än jag kanske borde i vissa sammanhang men jag tänker att det lönar sig kanske på sikt och gör det inte det så hoppas jag att flera kan må mycket bättre i allafall💋

Jag vaknade strax före 8, jag skickade några födelsedags-sms och kikade igenom FB mm. Jag grattade Signe som också har haft bemärkelsedag, 8 år idag. Minns såväl när vi fick hem denna lilla ljuvliga varelse med allt på tok för mycket skinn. Med en rosa mage som var helt hårlös som doftade ljuvligt. Ja det är inte mycket som slår valp-doften❤

Jag gick upp och utfodrade både födelsedags"barnet" och Ada. Ägget jag kokade blev perfekt och då brukar ju resten av dagen bli likaså.

Flisan skulle åka med mig in och ville ha stekt ägg, visst är jag snäll och löser detta. Hon har gått upp 8 kilo och mår så mycket bättre nu när hon slutat med sina Conzerta.

Hon har fått matlust och lust till allt möjligt på ett helt annat vis, så glad för detta😀

Jag bäddad, duschade och gjorde oss klara. Ada och Signe åkte med in till Skövde. De skulle vara hos en väninna till mig under dagen. Hon älskar att ta hand om dem.

Det hade börjat snöa ordentligt, det bara vräkte ner. Jag släppte av Flisan vid skolan. Hon började sent hon med idag som tur var.

Jag började 11.30 ooch då var det lugnt i butiken. Therese hade öppnat och på grund av vädret hade det varit lite folk i rörelse. Det var härligt att ses igen då det gått flera dagar nu sedan vi jobbat tillsammans.

När jag är ledig två dagar som denna vecka tisd-onsd så känns det i bland som det är måndag när jag börjar jobba igen, idag var det så, så när paket-killen kom in och började snacka så sa jag- ja, typiskt måndagar😙..

Vi fick två timmar tillsammans jag och Therese, sedan tuffade dagen på. Det slutade snöa och det blev slaskigt. Det kom fler kunder under eftermiddagen och det var skönt och bra för kassan.

Jag låste och gick strax efter 18.

Kaffe och gott fika fick jag när jag kom hem till den familj som ja skulle gå igeonom testsvar på. Det blev ett par timmar med genomgång av funktionen av Zinzinos produkter och varför detta med fettsyrebalansen är så oerhört viktigt för oss. 

Nöjd och tacksam för att kunna få berätta och när folk förstår och känner tacksamhet då är allt så underbart.

Jag hämtade upp hundarna som hade haft en mysdag i snön, jag handlade lite plock på Kvantum, jag tankade och åkte hem. Längtade hem i kväll, lite trött. I bland blir man det när man tömmer sitt orförråd och ger allt, men i gengälld ger det ju också tillbaka när man ser glädjen och tacksamheten..win-win❤

Väl hemma kokade Magnus ägg, Flisaan var kramig och hade längat ihjäl sig näst intill efter mig, stackars liten då.

Vi kvällsfikade och efter det slog jag mig ner i TV-soffan och plockade fram min dator för dagens blogginlägg. Nu är det klart och jag är trött och belåten med denna dagen som läggs i mappen- bra dagar.

Hoppas ni klarat er bra i snöyran och haft en avkopplande kväll.

Godnatt nu, kram😘

I dag gjorde jag en mycket god gärning och jag kände i detta fallet att pengar är "bara pengar" och de jag inte saknat kunde jag lika gärna vara utan också.