Onsdag 31/1

31. jan, 2018

Leva, levande, länge-leve..dessa små fina ord som nästan betyder samma sak, Zinzinos saffranbaserade lilla gula som just heter VIVA💋är ett litet underverk när man hittat sin dosering. Visst, vi är alla olika och fungerar på lite olika vis men i det stora hela är den en god vän till många. Idag har den varit i fokus i mitt arbete.

Ledig idag med, känns lite lyxigt att vara ledig i två dagar irad, men det har inneburit att jag hunnit, baka, stryka, sylta, safta...INTE DÅ🤪har nästan inte varit det minsta huslig, har bara ägnat mig åt nöjen, nämligen Zinzino.

Vaknade runt 7.45, Flisan skulle ju till skolan så jag gick upp med henne och stekte ett ägg och kokade två.

Magnus kom ner och ville vara med. Han var ju också ledig idag, han hjälpte till med de små och löste den biten.

Jag skjutsade upp Flisan till byn/bussen och drack kaffe när jag kom tillbaka. Dessa morgnar när man sitter i bilen iklädd blommig morgonrock, leopardmönstrad scarves och stickade vantar önskade jag att jag var osynlig🙃ska sätta på mig solglasögon nästa gång tror jag.

Magnus har flera kollegor men en har han pratat Viva mm med. Jag hörde rent spontat av mig till honom, jag skickade ett sms och kollade läget eftersom vi båda var lediga.

Efter frukost gjorde jag yoga nere i musikrummet och det var SÅ skönt. Det har ju blivit några sena kvällar nu så det har inte funnits tillräkligt med tid och då har jag slarvat med detta.

Efter yogan plockade jag fram div- peeling, ansiktsmask, hårinpackning och tänkte ta en stund hemmaSPA men då ringe telefonen och det samtalet ändrade dagens innehåll😀

En mycket trevlig röst i andra ändan, vi bokade in ett möte en timma senare.

Jag sa till Magnus- ändrade planer och så gjorde vi rokad. Jag tog en snabbdusch, fixade till mig, packade väskan under tiden som Magnus gjorde sig klart och 30 minuter senare var vi i väg.

Karlsborg var destinationen.

Gott kaffe, trevligt möte och utbyte. Jag älskar detta arbete❤nu hoppas jag att allt blir lite bättre på sikt.

Vi åkte hem och jag värmde lite rester av lunchen sedan i går. Jag ringde bilfirman men "min" bil var inte klar för hämtning ännu.

Jag ringde några samtal, plockade fram datorn och lade in kvitton mm i rätt mapp.

Flisan kom hem från skolan med tung vääska. Magnus gick ut och fyllde igen några stora hål u vår väg ut till den något större vägen. Tur det finns hjullastare tillgänglig. Alla grusvägar är så dåliga och håliga nu, man kan inte sicksacka heller ingen ide liksom..för det är hålor överallt😙

Flisan har sin dans på onsdagar och jag har min kör. Vi åkte in lite tidigare i kväll då jag skulle in på testgenomgång.

Gott kaffe och trevligt besök generellt.

Efter mötet skjutade jag Flisan till dansskolan och själv åkte jag ut till Hentorp, jag var näsatn först på plats i kyrkan.

Det blev en härlig omgång gospel, perfeekt avslutning på en trevlig/rolig dag. Så nu är jag fullboostad inför en arbetsdag på La Classe, det ska bli kul att få byta branch några timmar🤩

Magnus hade hämtat hem Flisan efter dansen och han var på väg att lägga sig. Dags att jobba för hans del i morgon. Flisan var trött men mycket nöjd med kvällens omgång.

Jag åt en smörgås, och efter det bytte jag om. Plockade fram lite nya ljus och satte mig i TVsoffan hos Ada.

Nu är dagens avsnitt klart och jag ska strax i säng. Trött faktiskt men det ska man väl vara den här tiden på dygnet.

Börjar 11.30 i morgon så lite sovmorgon ska bli skönt det med.

Hoppas ni alla haft en fin dag. Själv är jag mycket nöjd och lägger dagen i mappen med bra dagar i mitt lilla osynliga arkiv😀

Det varnar lite här och var klass 1 och 2 med snö och busväder..1 februari i morgon så än så är det vinter..

Godnatt, kram😘

 

 

h