Fredag 26/1-söndag 28/1

28. jan, 2018

Festyra i dagarna tre och det har verkligen varit SÅ roligt💋Dessa dagar har innehållt allt jag kunnat önska och nu känner jag mig oerhört nöjd och glad.

Vi börjar med fredag 26/1

En mycket bra dag i sin helhet. Jag var ledig och det är skönt att då och då vara ledig en vardag och kunna hälsa på vänner, göra ärenden mm.

På förmiddagen jobbade jag med Zinzino och det var ett trevligt "kafferep" och efter det åkte jag hem och gick en långpromenad med Ada & Signe.

En väninna till mig har två yorkshireterrier, en hane och en hona och de har fått valpar❤Så ljuvligt underbara. Dit begav jag mig efter min hundpromenad och fick god lunch och gosa med dessa små ljuveler.

Flisan slutade tidigt denna fredag och åkte ner till Niklas i Göteborg.

Eftermiddagen blev superbra för Magnus hade slutat tidigt och var hemma när jag kom hem från väninnan.

Vi åkte till Hjo och storhandlade och besökte bolaget. Vi köpte färsk fisk i fiskbilen, dyrt det är det värt.

Väl hemma åt vi lite kvällsmat bestående av en fruktsmoothie. När den landat gott i kroppen knöt jag på mig gympaskorna och drog 3.1 på Viking. Det gick så lätt och det kändes så gott🤩

Yoga under tide jag svalnade och Magnus tog över det uppvärmda löparbandet.

Efter dusch och fix så öppnade vi en flaska vin och jag tände i spisen. Vi åt lite nötter och spelade musik samt kikade på lite biltillbehör och visst tusan ska jag ha lite roliga lyxprylar och flärd till min "nya" bil.🤪

Det blev en trevlig kväll och något sent i säng..

Lördag 27/1 gick jag upp kl 8 och åt frukost och gav de små sin beskärda del. Magnus hade gått några timmar tidigare och åkt till jobbet.

Allt morgonfix inkl hundpromenad i ett bedårande vackert väder. Kändes oerhört gott denna morgon.

Jag lämnade Djursätra och åkte in till skövde och La Classe.

Mycket lugn förmiddag, rara Solveg kom 11 och vi fick ett par timmar tillsammans. Det blev inte den ruljangs som vi förväntat oss denna lönelördag men men, vackert väder kan redan tidigt på året bidra till att folk gör annat.

Jag slutade runt 14 tiden och efter det handlade jag lite småsaker innan jag åkte hem till mitt älskade Conmodus villam.

En fin 3-rättersmeny hade jag planerat och jag började förberedelserna 👍

Magnus den stackaren blev dessvärre sent hem på grund av flera olika saker så inte förrän gästerna kommit dök han upp.

Det blev en oerhört trevlig och mysig kväll och inget fattades. Min fina vän Joanna som träffat kärleken och flyttat ner till skåne förgyllde denna afton😀

Det blev en sen kväll, men det var det värt.

Söndag 28/1

Idag var jag och Magnus uppe 8 och hissade flaggan för KARL och förberedde frukosten som idag bestod av lite annat än shake. Jag hade bakat bröd dagen innan, kokt ägg, grönsaker mm och chokladkaffe bryggdes.

Gästerna väcktes och kom ner till dukat bord och det blev en lång mysig pratig frukost.

Jag hade en hel del att förbereda då vi skulle ha släktkalas och fira födelsedagar såkul när gästerna åkt bakade jag en kaka och förberedde lunch.

Alla utom 3 i vår närmaste släktkrets kom och det var så kul. Att kunna samlas alla här hemma och få plats är så underbart.

Idag firade vi alltså Heidi till viss del som fyller 30 -5/1, alla kan inte närvara då hon fyller på grund av arbete mm, vi firade Antti som fyller den 30/1 och kusin Lisa som fyller 1/1 samt Signe som fyller samma dag. Vi pratade även om den stora finlandsresan som ska gå av stapeln v 33. Vi kommer att behöva söka visum då vi ska över till ryssland, den delen av finland där vår far är född blev nämligen ryskt under kriget. spännande att efter så många år göra en återresa till vår barndoms sommarvistelser.

Strax efter 16 rundade de flesta av och bagav sig hemåt. En del att göra i köket men med diskmaskin går det undan. 😀

Jag knöt på mig gympaskorna och tog ett bra träningspass, 3.1 och 240 kalorier så någon bit av kakan till kaffet förbrändes🤪

Under tiden jag svalnade gjorde jag en supergod frukstsmoothie och vi åt av brödet jag bakat. Jag gjorde dubbel sats då det ska räcka till morgondagens bjudning, hej och hå🙃

Syster Anja stannar över tills i morgon och ny sitter vi och skriver i musikrummet. Tänk, det har känts riktigt konstigt att inte har skrivit dessa dagar, flera har undrat..

Men nu så kommer dessa dagar här så håll till godo gott folk och stilla er nyfiknehet, allt har varit riktigt bra denna helg och nu är det nya tag med ny kommande arbetsvecka.

Hoppas ni alla haft en bra helg och kanske även ni gjort saker som ni önskat.

Nu önskar jag er alla en forsatt skön söndagskväll, kram😘