Torsdag 25/1

25. jan, 2018

I dag har det varit en tröttsam dag. Faktiskt den första dagen detta året som inte varit så bra som de övriga. Nu är det ju så att detta året börjat oerhört bra så jag ska inte klaga men idag har jag varit trött. Nattsömnen var nästintill värdelös, det finns några skavsår som smyger sig på både på jobbet och lite här och var men allt löser sig på sikt som tur är, oavsett😙

Vaknade tidigt i morse, strax innan 7. Det var mörkt så jag insåg att jag inte behövde upp just då men jag smög mig ner och satte mig och tog hand om månandens mördarrace- betala räkningar är ju inget kul men ett måste så lika bra att få det gjort så vet man vad det blir över till spel och dobbel🤪

Magnus vaknade av att det blev tomt i sängen och kom ner och höll mig sällskap och kokade ägg mm.

Flisan skulle åka med mig in till stan så hon kom nyduschad ner till frukostbordet.

Jag vattnade all krukväxter i detta stora hus, jag gjorde mig klar för avfärd och pussade man och småflickorna farväl.

Milt och blåsigt, känns som detta med årstider rörs hop. Inte kändes denna dagen som en vinterdag, mer som höst.

Flisan skulle till skolan och fick skjuts dit och själv parkerade jag inne på gården bakom butiken.

Jag låste upp butiken och inväntade dagens commerce och den startade runt 11.

Det blev en arbetsmässigt god dag, Therese kom och hade med sig gott kaffe till oss. Det kom flera kartonger med nyheter och härliga färger som man blir glad av och viisst kom det med ett par tröjor hem🙃

Magnus kom in till butiken. Han hade hämtat den bil som jag är intresserad av och jag provkörde den en runda inne i stan. Vi har ju lite olika åsikter om detta med bilar fast mest manligt/kvinnligt men jag lyssnar på hans åsikter.

Då min älskade Toyota är lite skrupplig och rosten har börjat att bli ett bekymmer under bilen så är det inte så mycket att orda om, den får jag lämna i inbyte. Man får oftast lite mer för bilen på firma i inbyte än på blocket etc.

På tisdag ska jag hämta den, ska styla till den lite, jag är ju lite barnslig kanske när det gäller detta men tycker det är roligt att köpa rattmuff och piffa till även bilen💋

Den kommer bli en god kamrat de närmaste åren och kommer att ta mig runt på alla resor, event och spännande möten, ska fundera på ett lämpligt namn.

Väl tillbaka på jobbet igen kände jag hur tröttheten kom över mig, suck men som tur är hjälpte en kram gott , tur man har arbetskamrater❤

Solveig kom, även där fick man kram. Hon jobbade med mig ett par timmar och det var riktigt roligt. Hon är ju ett riktigt energiknipp eoch röjde runt och fixade, perfekt👍så även jag piggnade till.

Vi låste butiken ooch kände oss nöjda med dagen. Då det är REA upp till 70% och köp 3 betala för 2 så var det ndå en bra kassa, kul.

Jagg åkte hem, stannade till vid Sörboden och möttte upp Magnus. Hade nämligen kört ifrån min plånbok med körkort och allt och skulle hämta ut paket och köpa sallad.

Väl hemma plockade jag i ordning det jag hade med mig hem och efter det gjorde jag tonfisksallad, mums så gott🤩

Åt lite för mycket, men det var ju ändå bara sallad..

Magnus gjorde tidig kväll då han ska upp och jobba i natt och jag ringe några samtal för mitt bolags räkning och strax är jag klar här och ska lägga mig. Tänkte det får bli lite tidigare i kväll då natten inte var så kvalitativ.

Hoppas ni haft en dag ni är nöjda med. Själv lägger jag årets första mindre bra dag i den tomma mappen -något sämre dagar.

Nu mina vänner får ni ha en godnatt så hörs vi här i morgonkväll igen, natti natti.

Kram😘