Måndag 22/1

22. jan, 2018

Nyss hemkommen från ett trevligt möte ute i skogen kring Tibro. Då det var ett möte i arbetsperspektiv får jag väl kalla det kvälltjänst😀Min vän Lotta bor i Tibro och har både vänner och arbetskamrater där. Halt och kallt, vintern är här men redan på onsdag ska det bli 6+ så den varar inte särskillt länge inte.

I morse vaknade jag innan klockan ringde, insåg att jag dock inte ställt någon😙Den ena sänghalvan var tom så när på en släthårig varm tax och min egna halva låg Ada och knödde.

Flisan kom in till mig strax efter det att jag vaknat och hon kröp ner en stund innan vi gick ner och åt frukost.

De små fick sin del och Ada var utsvulten idag, inget ovanligt alls. Signe låg kvar uppe i sängvärmen och kom inte ner förrän hon hörde ljudet när jag satte ner skålen.

Ägg som blev perfekt och en shake, och gott kaffe. Flisan önskade 2 stekta.

Vi bäddade och gjorde oss klara för avfärd. Ada och Signe skulle åka med in till Skövde idag för att vara hos en vän till mig under dagen.

När vi släppt av vovvarna och Flisan parkerade jag på Commercetaket och gick till La Classe.

Lite småplock innan jag låste upp. Det blev en rätt så seg dag, Therese kom vid lunch, pigg och kry igen. Vi fick några timmar tillsammans.

Jag mötte Flisan på skolan på min lunch på ett möte som kändes oerhört bra och efter det tillbaka till jobbet. Det hade kommit fina toppar med volangärm och tunna stickade koftor.

Jag blev ensam kvar och dagen förblev seg, stora kontraster till fredagen då det var högtryck.

Nå väl, under sen eftermiddag kom Flisan och berättade att hon fått positivt svar från rektorn på skolan och en oerhörd lättnad för henne. Så glada vi blev💋

Hon skulle vidare till Heidi och skriva CV inför sök av sommarjobb och stanna över natt.

Arbetstiden gick mot sitt slut, jag låste, räknade kassan och hämtade hundarna.

Raskt hem, värmde lite broccoli och tog ett par sillbitar till. Gav hundarna mat, packade Zinzinoväskan och åkte till Tibro.

Mötte Lotta på torget och så åkte vi ut i skogen.

Efter mötet åkte jag hem. Magnus låg och vilade men hade inte lagt sig för natten utan ville invänta mig.

Nu sitter vi och kikar på blocket och bloggar. Strax läggdags och vi är båda är vi lediga i morgon. Ska fixa med min lilla bil vars avgasrör har börja morra.

Önskar er en godnatt och sov så gott.

Kram😘