18. jan, 2018

Klockan 5

Lite seg nu i kväll. Har just avslutat 2.8 på Viking. Ska snart in i duschen. Det blir en heldag till denna vecka sedan tänker jag ta helg. Detta innebär att jag inte kommer att jobba i butiken utan "bara" hemmavid.

Vaknade på tok för tidigt i morse, 5 kikade jag på klockan. Hade hoppats på att den åtminstone en timma till men ack. Jag satsade på att somna o  och kurade ihop mig med båda Ada och Signe. Hur jag än försökte så gick det inte så strax innan 7 gick jag upp🤔

Det blev frukost till de små innan jag kokade mitt ägg som blev perfekt idag med. Kände redan vi frukost att jag var trött😮hur ska detta gå, men men efter kaffet så piggnade jag till.

Jag bäddade och gjorde mig klar, Flisan hade vaknat under tiden jag var i damrummet.

Jag tog en promenad ute i halkan och Ada var så söt, det fastnade så snö i hennes skägg och i pälsen på hennes tassar, michelinmodell av tax.

Ledsna blängögon när vi stände dörrren😥

Jag släppte av Flisan i stan och åkte vidare till ett möte med oljan. Kaffe och smaskig kaka, ett mycket trevligt besök.

Efter det åkte jag tillbaka in till Skövde och parkerade bilen inne på bakgården. Therese hade öppnat butiken idag. Det hade varit lugnt på förmiddagen.

Therese var lite snuvig, hela hennes familj hade varit förkylda och annat elände så det kan ju vara nått som smittat😙

Solveig kom in och sa hej, Therese gick hem och jag skötte eftermiddagen alena. Lite folk i rörelse men det kom lite vårnytt som jag plockade upp mellan de kunder som var reasugna.

Jag låste 18 och och åkte hem. Hämtade upp ett paket från Alpnäring på Sörboden. Så skönt att komma hem och Flisan var hemma sedan ett par timmar tillbaka. Magnus den stackaren var försenad däremot på grund av folk som inte kan köra bil när det råkar vara vinterväglag.😠

Jag lagade en underbart god fisksoppa och recept finns att få. Den blev supergod och Flisan och jag åt MASSOR!

Magnus kom hem och fick soppa. Jag packade upp kartongen med kryddor och curryn doftade så gott, i morgon blir det Bulgur med grönsaker och cyrry, det kan ni vara säkra på👍

Vi gick en trappa upp och jag satte mig hos de små slöingarna i soffan. Magnus kikade igenom datorn och jag har nu snart skrivit klart dagens avsnitt.

I dag har det varit en lugn dag och det kändes i eftermiddags att jag var trött så nu ska jag faktiskt bums i säng.

Så nu rundar jag av här och önskar er en god natt.

Kram😘