Tisdag 16/1

16. jan, 2018

Pust! Så var denna lediga dag till ända och det blev en fulltecknad dag med flera förändringar som ändå gick att få ihop. I bland blir det lite smårörigt men som TUR är klarar jag av det bra nuförtiden utan stresspåslag😀Enda missen idag var att när jag skulle till vänner för testgenomgång och skulle ta väskan med med kuvertet med utskriften insåg jag att jag glömt väskan hemma med plånbok, kuvert, mobilsladd mm så det blev inget med nått men så mysigt ändå. Postade brevet istället😙

Lite småseg i morse faktiskt, sov inte så bra i natt av någon anledning jag inte vet, första natten på ett bra tag så det må vara hänt. Flisan hade tidig start i morse och då vaknade jag när hon gick upp. Jag valde att somna om och vaknade igen runt 8.

Skönt att ha en morgon när man inte behöver vara helt strukturerad utan kan vimsa omkring med lite av varje utan att behöva snegla på klockan. Ada blängde på mig då rutinerna inte följde som vanligt, jag matade fåglarna och satte på ägg innan jag bytte vatten och gav dem mat.

Ägget blev helt perfekt, äggulan var lätt koagulerad i kanten och mjukt krämig i centrum, MUMS🤩

En leanshake röda bär och en kopp Zinzinokaffe, två Extend och en Viva, sedan var jag på banan.

Så var det bädda, duscha. Jag stuvade in det som skulle till återvinningen i bilen samt de små, jag fick ett samtal som jag kände att jag behövde ta men kom ändå iväg i god tid.

Jag åkte in till Skövde till en väninna som skulle ta hand om de små under tiden jag skulle vidare.

Väl framme vid den lilla gården parkerade jag och skulle ta med mig väskan in när jag upptäckte att den inte var med, tja så var det med det.

Men det blev prat om mycket annat i stället och en god lunch fick jag. Mysiga hundar att gosa med och en somnade gott i min famn.💋

Runt 14 tiden rundade jag av och åkte tillbaks till Skövde och hämtade upp flickorna som hade haft det hur mysigt som helst.

Hade planerat att jag skulle handlat på ICA Kvantum på hemvägen och lagt allt i återvinningen MEN min plånbok var ju inte med så..

Jag åkte hem och bäddade rent i Flisans säng. Har köpt nya sängkläder till henne, det blev så fint. Lustigt nog kom hon hem när jag lagt på överkastet. Hon blev glad och tyckte det fint.

Det blev grönsakspytt på Couscous och underbara kryddor, jag och Flisan åt innan det blev dags för mig att vända åter in till skövde för att handla och gå på 2 spännande möten.

Netto fick ett besök idag där jag faktiskt hittade bra grönsaker. Denna vecka kör vi vegetariskt hemma, första veckan ever som jag kommer att ha helt "djurfri" meny förutom ägget på morgonen.

Alpnäring ger ut nya kryddor och ett nytt schampo mm, kul med lite nyheter😀

Jag fick runda av detta möte innan det var slut då jag skulle vidare till nästa på Scandic/ Zinzino.

Flera vänner var på plats och av samma anledning, underbart faktiskt.

Jag skulle vara delaktig i produktpresentatonen idag. Lite obekvämt första gången faktiskt men det gick allt vägen. Tids nog lär man sig allt och då blir allt enklare 👍

21.30 rullade jag upp på grusgången och packade in det jag handlat. Så skönt att komma hem. Plockade i ordning på allt och fick hjälp av Magnus att bära ner. Vi satte på tevatten, Flisan ville också ha en kopp.

Lite familjetid vid brasan, så värdefullt❤Magnus, Ada och Signe tog upp större delen av soffan men det gick att knö lite..

Nu har jag småsneglat på den film som Magnus kikat på under tiden jag bloggat- Taken 3, en riktigt bra film se den. Strax läggdags och det ska bli skönt. Jag jobbar heldag i morgon, slutspurt på rean.

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll.

Godnatt mina vänner och sov så gott😘