15. jan, 2018

Nu vill jag dela med mig

God afton kära läsare😀I kväll har jag slagit upp portarna för en grupp på FB och där vill jag gärna knyta kontakter och dela med mig av mina upplevelser kring oljans funktion vad det gäller ADHD och naturligtvis allt annat den är bra för. Det är med varmt hjärta jag vill informera hur denna lilla enkla matsked olja kan förbättra det mesta och sådan märkbar skillnad på denna neuropsykiatriska funktionsnedsättning. 🤩

I dag har det varit en blåsig dag både inne och ute kan man säga. Jag vaknade strax efter 7, det blåste in överrallt kändes det som och när jag gick upp på toaletten så var det riktigt kallt där, brrr. Det finns ett takfönster där och när det blåser blir det alltid nerkylt och det är verkligen ingen höjdare att klä av sig där nu. Magnus har satt in ett element där nu så jag kom naken ner i badet annars hade badrocken fått hänga med i🤪

Magnus var lledig idag och vi hade tänkt ge honom sovmorgon men två damer som ska iväg till jobb och skola och toa/damrummet ligger i direkt anknytniing till vårt sovrum så hur tysta vi än var så blev han ju väckt. Vi åt frukost tillsammans så alltid någon fördel👍

Flisan var så behjälplig och fixade det mesta även denna morgon.

Vi kom iväg med god marginal, jag släppte av Flisan vid Hemköp och därefter parkerade jag på Commercetaket.

Det fanns lite varor att märka om inför starten på slutspurtenav vinterns stora REA så det startade jag upp med innan jag låste upp butiken.

Blåsten gjorde att folk höll sig inne i sina stugor och det har jag full förståelse för, men några trotsade vädrets makter och kom på besök.😀

Jag hade ett kortare arbetspass idag och slutade 14, lite konstigt att bara jobba 4 timmar men jag hade ju lite tid över på den tid av dagen som är ljus och det kändes bra.

Jag gick till apoteket och lämnade in en kasse med mediciner mm som vi inte anväder, en bra grej att man kan göra så.

Efter det åkte jag hem, det var skönt att komma hem och den lilla korta promenaden från bilen och in hann jag frysa på. Folk pratar om klass 1 varning och om hård blåst och snö som tydligen ska dra in över Skaraborg under natten, kanske inte hittar bilen ens i morgon😙

Nä så farligt tror jag inte att det blir, det brukar vara rätt så upphosat, men men, i morgon vet vi.

Magnus satt och såg en film och blev glad när jag kom hem. Jag lagade lite lunch till mig och idag blev den vegetariskt.

Ett träningspass blev det och 3 km idag, perfekt.

Vi eldade på bra i den öppna spisen och faktum var att det var mycket kallare på övervåningen än där nere. Det tog en stund men sedan spred sig värmen härligt.

Jag fick hjälp av Magnus att hur man startar upp en FB-grupp, inga konstigheter men man vill ha det korrekt och efter det tog jag ett vamt bad och några viktiga samtal.

Timmarna rann i väg. Vi gjorde en fruktsmoothie och på jordgubbar, mango, clementin och kiwi, den blev supergod💋

Lite slappt soffhäng med FB och annat, en kopp te och kvällsmacka fick avrunda vår eftermiddag tillsammans. Flisan kommer snart till byn med buss från Skövde. Hon har hälsat på en kompis i Skultorp. Magnus har lagt sig då han ska jobba i morgon med tidig start.

Jag är ledig i morgon men ska till några kära vänner med provresultat och kramar❤

Dessutom ska jag på 2 olika möten, som tur är lappar de över varandra i tid så jag kan gå en stund på det första som börjar 18 och hinna i tid till nästa som börjar 19. Spännande nyheter på det första mötet som jag stort ser fram till, bla ett nytt schampo, det ska bli kul.

Det har pratats om snö och hård vind, jo jag tackar ja, blåsten har ju tagit ett rejält tag om byborna här ute kring Värsås, kanske det ligger snö i drivor när jag vaknar..det återstår att se.

Nu ska jag peta in en pinne till i brasan innan jag ger mig ut i mörkret och hämtar upp barnet. Passar på att önska er en godnatt och en fin morgondag.

Kram😘