Lördag 13/1

13. jan, 2018

Barndop är oftast mysigt och gulligt och det var inget undantag idag utan allt var som vi kunnat önska💋Lilla Siri skötte sig ypperligt och charmade hela sällskapet, storasyster Idun var supersöt och var prästen behjälplig i kyrkan med lite av varje, prästen var glad och lättsam och stolt faster till dessa raringar.

Dopet var i Händene kyrka och efter sermonin åkte vi till missionskyrkan i Skara och åt smörgåstårta. Kaffe och goda kakor dukade vi också fram. Barnen busade, presenter öppnades, Siri tackade och var belåten😀

I morse hade jag sovmorgon, men vaknade tidigt. Flisan vaknade nästan samtidigt och kom in till mig och gosade. Vi gick ner till köket och löste frukostbiten åt alla tillsammans. Så glad att hon är så rar min lilla Flisa och nu när hon slutat med sin Concerta har hon blommat ut och blivit sig själv igen❤

Efter frukosten gjorde jag mig klar för avfärd in till Skövde. Jag låste upp butieken och inväntade folket. kunderna kom samtidigt med Solveig det var fullt av folk i butiken vid lunchtid, riktigt roligt.

Jag slutade 13.30 och åkte med rasande fart till kyrkan i Händene. Alla var på plats och började ta plats i kyrkan.

Heidi, jag och Flisan sjöng- jag ger dig min morgon och Edvin kompade på gitarr, vi hade bara övat i går efter middagen men det funkade fint ändå. Dopet blev perfekt i sin helhet🤩

Vi begav oss till missionskyrkan och åt och fikade och när vi satt där beskådade jag min fina skörd av barn som jag bidragit med, idag var de extra fina uppklädda i kavaj/skjorta och fina klänningar SÅ stolt och lycklig över dem alla. Stunder som denna gör en varm inombords när man ser sina "små"

Runt 17 avrundade vi och åkte hem. Magnus som jobbat idag kom för sent hem för att kunna hinna i tid så han valde att inte stressa iväg, klokt.

Han stog på Viking/löpbandet när vi kom hem och jag löste av honom. Efter träningspasset åt vi kvällsamt bestående av tonfisk, sill och ägg- omega 3 , here we go🤪

Nu sitter vi i tv-soffan, Magnus tittar på en tuff film och aliens som är lite spännande, jag har snart bloggat klart och ska ta ett bad innan läggdags. Magnus jobbar återigen i morgon men jag är ledig och ska till Solbacken och städa.

Lördagen är snart till ända, hoppas er varit till belåtenhet, jag lägger denna dagen i mappen med dagar jag är nöjd och glad för.

Godnatt och sov så gott när det blir dags, kram😘