Fredag 12/1

12. jan, 2018

Visst är den söt den lilla tårtbiten💋En hejdundrade middag har vi avnjutit denna afton till hyllning av Carl som idag haft bemärkelsedag. Ryggbiff från närområdet, hemlagad potatisgratäng maxad med vitlök och grädde, en sås på färska champinjoner samt flera goda tillbehör. Jag fick mer än godkänt😀Skön sovmorgon, jag vaknade inte förän 8.20, känns nästan ofattbart att kunna sova så länge utan att vara sjuk men gott var det.

Flisan började runt lunchtid idag så hon vaknade när jag gick upp. Vi åt frukost tillsammans och hon hjälpte mig att utfodra djuren.

Jag tog ett bad och det är så ljuvligt att krypa ner i ett det varma vattnet, synd dock att det svalnar så fort😙

Ada och Signe blev så glada när de förstod att de också skulle få följa med. Väl inne i Skövde släppte jag Flisan vid skolan och själv åkte jag vidare till ICA Maxi. Jag tog ut de små och gick en längre runda vid Ljungabackarna, ett naturskönt område som ligger i närheten av Maxi och där jag bodde när jag bodde på Norrmalm. Det fanns en rastgård där och en glad högställd Russel skuttade om kring där inne och pockade på uppmärksamhet från Ada och Signe. Ada brydde sig föga medan Signe blåste upp sig och blev tvär först, hon mjuknade dock när de fått nosa lite på varandra.

Efter promenaden släppte jag in de små och gick in på Claes Olson och köpte dessa lampor som jag nu ska lämna tillbaka. Jag handlade lite på ICA och några nya växter på Blomsterlandet innan jag åkte vidare till Jysk.

Jag kikade på en madrass i typ tempur till Flisan och kuddar när hon ringde och undrade om inte jag kunde stanna lite till i stan då deras sista lektion blev inställd, så det gjorde jag och hämtade upp henne vid skolan.

Vi körde hem jag hämtade upp ett paket med mina favoritläppstift som jag faktiskt skickat efter då de alltid är slut på H & M. De finns bara där, och det är långt mellan leveranserna😥

Väl hemma hjältes vi åt att packa ur bilen och stuva in allt i kylar mm. Jag stoppade in en maskin tvätt och började så förbereda middagen. Jag dukade och Flisan hjälpte mig att fixa tårtan.

Kidsen kom och alla hjälptes åt att tända ljus och duka fram. Magnus den stackaren blev försenad då åkeriet klantat sig med lite av varje just idag.

Vi hade ätit klart och även fikat färdigt när han kom hem och satte sig till bords. Flisan , Edvin, Heidi och jag övade på den sång vi ska framföra i morgon i kyrkan på Siris dop. Det lät såpass bra att ingen såg lidande ut i allafall🤪

Det blev dags attt göra kväll då Magnus ska börja tidigt i morgon igen och även jag ska jobba innan dopet.

Jag röjde upp i köket och Magnus hjälpte mig att torka de stora tallrikarna som inte går in i diskamaskinen.

Vi plockade upp de lampor jag köpte och insåg att det INTE gick att fästa dem på vägg, suck. Vi tog ett glas vin i stället och har nu satt oss att kika på blocket mm för på bilar, har hittat 2 tänkbara.

Jag tog mig tid till yoga, jösses vad välbehövligt och skönt❤

Nu ska jag runda av här och återkommer i morgon kväll, hoppas er kväll varit mysig och avkopplande.

Godnatt mina vänner och sov så gottt, kram😘