Torsdag 11/1

11. jan, 2018

Tänk att man kan ha så mycket funderingar hit och dit bara för att man tänker belöna sig själv. Nästan dåligt samvete🤨Kan det bero på att man är kass på att klappa sig själv på axeln och säga- Ja du Annika, detta är du allt värd för ditt slit. Nu är det ju så att detta extra arbete gör jag med stor glädje och entusiasm och jag har valt det själv men faktum är att då och då behöver vi allt belöna oss själva på ett eller annat sätt. Det kan vara i all enkelhet eller om man ev sparar en längre tid och införskaffar sig någon man länge önskat. Nu har jag hittat en klocka på nätet som jag INTE köpt på nätet utan har bett en affär i Skövde ta hem åt mig, det känns bättre på alla vis för jag vill gynna de butiker som finns i vår stad.

Idag har det återigen varit en trivsam dag med lite olika innehåll. Jag vaknade vid halv 8, tänkte kika igeon mobilen som vanligt men vårt WI-Fi fungerade inte så jag gick upp och utfodrade djuren och kokade ägg i stället.

Så gott med frukost, jag älskar denna stund med shake, olja, ägg och kaffe, njuta. då🤪

Efter frukosten vaknade Magnus till, jag passade då på att riva upp sängkläderna, hänga ut täcken och kuddar för vädring.

Jag duschade och gjorde mig klar för avfärd. Flisan den lilla stackaren stannade hemma idag med värk😥Magnus var ju ledig idag så hon slapp ju vara ensam, oerhört "mammig" vid dessa tillfällen så man vill ju verkligen klona sig.

Väl på jobbet, räknade jag kassorna , ställde ut skyltar och låste upp.

Lite seg förmiddag men vid lunchtid när Therese kommit luckrade tillvaron upp sig och resten av dagen bestod av kunder mest hela dagen till och från, me like🤩

Dagen gick och det blev dags för hemfärd. Väl hemma var det te framdukat och lite små plock till detta. Var så sugen på avokado så det fick det bli med Alpnärings persillade, slurp.

Så kände jag att NU var det dags för ett pass på viking så 3 km blev det i kväll, bra att få det gjort. När jag var klar tog Magnus det dubbla, den vinnarskalle han är😀

Flisan hade vaknat till och var nu hungrig och på g, hon bjöd oss på omellet med kalkonskinka som smakade supergott. Jag skulle ju inte äta mer i kväll men den kunde jag inte motstå.

Ett glas vin fick faktiskt förgylla denna målitd, nu är jag mätt och så nöjd.

Magnus satte på en gammal cowboyfilm som han ska se klart innan han lägger sig. Han jobbar i morgon och jag är ledig, vi brukar växla lite😙

Jag mår så oförskämt bra, tillvaron är så bra just nu, livet är gott. Tänk så många som jag önskar detsamma. Jag hoppas av hela mitt hjärta att på sikt  kommer många känna bättre balans generellt.❤

Nu ska jag besöka damrummet och göra kväll. I morgon är jag ledig och ska verkligen vara ledig och åka in till Skövde och shoppa lite, ta med hundarna och gå i Boulognerparken mm. Handla och laga födelsedagsmiddag åt svärsonen som fyller år, det blir trevligt såklart. 

Här önskar jag er en forsatt skön torsdagskväll, kram😘