Onsdag 10/1

10. jan, 2018

Ladybug som det så fint heter på engelska symboliserar lycka, välsingnelser och drömmar, kan det stämma tro? 💋

Therese och jag hittade en nyckelpiga som traskade omkring i bland det pynt och dekorationer som vi haft i ett utav våra skyltfönster. Vi blev lika paffa båda två. Vad gör man av en nyckelpiga så här års? Jag Googlade lite på det och vi förstod att de klarar av vårt vinterklimat så jag bar ut den på ett löv och placerade den i ett närliggande buskage. Vi hoppas att den klarar sig.

Nu sitter jag i Tv-soffan, mätt och belåten efter en kopp the, ett par knäckemackor, en mango och gott sällskap. Magnus hade dukat fram och lagom till att mitt samtal var klart var också vattnet till teet färdigt.

Jag kom från Töreboda, ett möte med Zinzino hemma hos Helena där jag träffade trevliga rara damer som vi nu boostat upp med olja😀och jag ska dit igen på fredag.

Jag bara älskar dessa möten, möten med nya männsikor som delar med sig av livet och tillvaron, jag känner en stor passion för mitt arbete.

Men dagen bestod ju av en hel del innan mötet i Töreboda..

Runt 7.40 vaknade jag och insåg att jag inte hört Flisan vara uppe, hade hon försovit sig tro?

Den stackarn låg i magplågor för påbörjan av kvinnoveckan, suck.

Hon ville ändå ha frukost, det gladde mig. De små fick frukost och kom ut, fåglarna fick påfyllning.

Jag hade tänkt ta ett träningspass men mitt knä har bråkat med mig sedan jag simmade uppe på Billingehus nu i helgen. Ska låta det blir bättre innan jag kör igång med träning. Knät är bättre idag. Jag tog ett härligt bad med skrubb, hårinpackning och ansiktmask i stället🤩JÄTTESKÖNT!

Flisan ville inte att jag skulle åka till jobbet MEN jag blev tvungen att åka.

Lite gokaffe fick det allt bli idag och Therese blev glad för det. Vi fikade lite kort när jag kom, det kom en del kunder så det fick bli ståfika.

Så tog vi tag i det skyltfönster som var kvar att plocka bort vintern i, och det var då som den lilla nyckelpigan dök upp.

Det blev så fint i fönstret. Therese slutade för ddagen och jag blev ensam ett par timmar. Solveig kom och bytte av mig.

Jag åkte till Töreboda och fick gott fika och hade ett mycket trevligt möte, vi rundade av vid 20 och begav mig hemåt. ett möte med ny partner på hemvägen och en kollega lotsade oss rätt med med det tekniska👍

Hem ljuva hem, alltid gott att komm ahem. Flisan var mammig och det hade varit en lång dag för henne, stackars liten. Jag avslutade samtalet och fick ett annat mysigt samtal av en vän i mitt team.

En härlig dag med många fina inslag som värmt mitt hjärta idag.

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll. I morgon kör vi heldag igen.

Nu ska jag komma i säng innan midnatt 😀natt natti.

Kram