Måndag 8/1

8. jan, 2018

Då har både Magnus och jag kört ett träningspass och vi har öppnat balkongdörren😀Visst är det skönt när man faktiskt är klar. Oftats tar det emot på kvällarna när man kommer hem från jobbet och det är mörkt, då är oftast jag duktig på att hitta ursäkter, men inte idag.

Så idag har det varit en helt vanlig dag, eller, vad är en vanlig dag? För ingen dag är ju den andra lik utan alla dagar har ju lite olika innehåll även om man har sina rutiner. En vanlig dag är nog när det inte har inträffat något mer än det man förväntat sig eller planerat in.

I morse var jag pigg när jag vaknade och lite väl tidigt kan jag väl tycka så jag valde att somna om. Magnus hade gett sig av för flera timmar sedan och då passar jag alltid på att breda ut mig, superlyx.

Runt 8 kom Flisan in till mig och vi gick ner till köket och fixade frukosten. Hon ville ha 2 stekta äg och jag ett kokt. Hon var mycket behjälpig, det har hänt massor positivt med henne. Jag ska skriva om det- orsak och återigen lyfta fram hur evinnerligt tacksam jag är för oljan och Viva, tänk att kunna byta ut Concerta mot "mat" rena hälsoprodukter med innehåll från växtriket och fisk, en STORVINST! 💋Jag återkopplar till detta under helgen.

Efter frukosten duschade jag, fixade till mig och bäddade. Flisan skulle åka med mig hon var söt och fräsch.

Vi lämnade de små som såg vissna ut när vi läste dörren.

Jag släppte av Flisan vid skolan och själv parkerade jag på Commercetaket och gick till butiken. Anette var redan på plats då hon hade en tidig kund för stilanalys.

Jag låste upp 10 och körde igång dagen. Kunder kom för att kika på rean men också för att efterfråga vilka färger som våren kommer att bjuda på.😀

Flisan kom, hon hade håltimma. Hon provade kläder och bannemig så snyggt, Flisan är ju snart en lite större "bäbis" än vad jag kanske vill😙ja, vi mödrar..

Therese kom och det var mysigt att se henne igen. Vi fick några timmar tillsammans och grejade med nya varor och kunder. Rara Solveig kom in och pratade lite och kikade på nyheter.

Så gick dagen och jag låste butiken och räknade kassan.

Flisan hade gått till sina bröder efter skolan så jag hämtade upp henne där.

Vi stannade till på Sörboden för ett ärende och köpte några paket mjölk.

Magnus var hemma när vi kom och vi fixade lite kvällsmat och åt.

Jag grejade lite med tvätt, vattande blommor/växter och donade med saker jag köpt, kikade igeonm posten och vi pratade om hur mycket skatt/fyllnadsinbetalning jag ska betala in för Grimmevids allehanda eller om jag ska göra det. Magnus ringde skatteverket idag, mycket att tänka på när man är "grön". Detta året kommer tillväxten bli bra mycket högre än utgifterna så jag får väl fundera över hur man ska jämna ut det🤪

Efter vi ätit planerade jag lite inför morgondagen, men så fick jag ett smms som innebar jobb. Min nu mer lediga dag, innebär ju att jag KAN jobba. Har ett möte på förmiddagen så visst kan jag jobba en stund.

Jag var först på bandet 2.8 km och efter det som tog sig mer än dubbelt så långt, men han springer också. Jag håller mig till powerwalk.

Nu har jag svettats klart och ska strax in i duschen. En maskin tvätt ska jag hänga också innan läggdas. Faktum är att jag inte är trött över huvud taget. Hade tänkt att ta mig upp tidigt så jag hinner handla innan mötet så allt för sent i säng får det inte bli.

Hoppas ni har haft en bekväm måndag rakt igenom och får en god nattsömn.

Dagens bild kan man ju begrunda. Vi pratade mycket om näring i grönsaker och frukt, näringsvärdet har minskat avsevärt i allt vi stoppar i oss, inget att undra över att våra värden blir så dåliga när mycket inte innehåller så mycket av värde.

Godnatt sov gott nu, kram😘