Söndag 7/1

7. jan, 2018

Strax läggdags. Ikväll är jag inte alls trött till skillnad från i går men måste ändå komma i säng då det är arbetsdag i morgon. 7 dagar har gått på detta nya år och det har varit en supervecka med trevliga och roliga inslag och faktiskt i sin helhet💋Kan inte vara annat än nöjd.

I morse vaknade vi runt 8 men låg kvar och drog mig till strax innan 9. När jag steg upp hade solen också tagit sig upp på himlen och det var -7 och en vacker vintermorgon och solen gav snön ett kristallklart glittrande, njutbart.

Jag gick ner till köket och kokade ägg, Magnus kom ner och gav Ada och Signe sin frukost. Signes lina som vi sätter henne i ute vid altanen hade varit blöt i går innan det frös till så den var stel och näst intill oanvändbar. Jag fick ta in den och lade den nere vid bastun.

Efter frukosten bäddade jag och vi gjorde oss klara och åkte till Solbacken. Mor och far var glada och hade just ätit lunch när vi kom. Jag bytte sängkläder mm och Magnus samsög.

När allt var klart åkte vi hem och där uppe på berget var det enastående vackert och det hör ju till ovanligheten detta med vackert vinterväder😀

Vi stannade till på ICA Kvantum och handlade lite lunch som idag bestog av grillad kyckling.

En välsmakande snabblunch, lite knäckebröd till detta blev perfekt.

Så tog vi tag i projekt RÖJA🤪och det gjorde vi verkligen. En stor garderob tömde vi, jag rensade min privata klädgarderob, 2 skåp i damrummet samt lite annat och allt detta fyllde vi bilen med och åkte in med till en väninna som nyligen flyttat till eget och är behov av lite av varje.

Hon blev oerhört glad och tacksam.

Vi drack kaffe hos henne och efter det tog vi en biltur runt i Skövde i väntan på att Flisan skulle komma med tåget från Göteborg.

Tåget rullade in på avtalad tid. Det var skönt att komma hem. Flisan packade upp sina saker och fyllde ryggsäcken med skolböcker inför skolstarten i morgon.👍

Magnus kom lite sent i säng som brukligt är när han varit ledig flera dagar och ska börja jobba igen. Inte helt enkelt att bara lägga sig tidigt när man kommit in i en viss dygnsrytm.

Nu är det även min tur att komma i säng som sagt, ingen träning hann jag med och heller ingen yoga men i morgon blir det ALLT😀

Hoppas ni haft en skön helg och hunnit njuta av väder och ev ledighet. Ny arbetsvecka stundar och det ska bli kul.

En helg som jag lägger i mappen bra dagar.

Godnatt mina vänner och sov så gott😘