Fredag 5/1

6. jan, 2018

Godmorgon på er😀ja visst är det redan förmiddag förvisso men många av er kanske sitter och njuter av frukosten nu och har hela lördagen oplanerad. Själv sitter jag med en milsvid utsikt och väntar på att klockan ska bli 12. Då startar Eventet här upp med Zinzino och det ska bli extra spännande idag. Jag känner mig lite nervös, tokigt att bli det men ibland påverkas även jag.

Vi har ätit frukost och ni vet väl alla hur hotellfrukostar är på större hotell, ENORMA och massor med folk, stora kontraster till vår spartanska i lugn och ro.

Dagen igår bestod av arbete för min del fram till kl 13.30. Jag hade Solveig som arbetskamrat i går och hon hade med sig sin perkulator och bjöd på gott kaffe och chokladpralin, jag uppskattade detta massor💋

Det var ganska så lugnt i butiken och man kände faktiskt av att det var afton.

Jag stannade till på Vallegrillen och köpte mos med västkustsallad, höll på att glömma bort att äta lunch. Det skulle ju bli middag på kvällen men inte förrän 20.00.

Väl uppe vid hotellet var det rena vinterlandet, fullt med snö och jag hade ju bara mina citykängor på mig, ops.

Hittade bilspår att gå i så det funkade fint. Jag mötte mina kamrater och mötet började 14.

Det var ett givande möte med god information med arbetet inom Zinzino, kommande event, kampanjer mm.

Magnus var något sen men det fanns plats över till honom.

Efter mötet checkade vi in och packade upp lite innan vi gick ner till SPA avdelningen. Hade för mig att det fanns mer än en varmvattenpool och bastu men så var icke fallet. Vi hade dessutom lite otur, hotellet var fullbelagt, handbollsungdomar med familjer...så relax blev det först kl 18 när det enbart var för vuxna.

Ett glas rött, öl till Magnus, nötter och trevligt sällskap gjorde början av kvällen mycket trevlig.

Lite fix på rummet efter bad och bastu, sedan mötte vi hela gänget till supé kl 20.00.

Hotellet ligger ju längst uppe på Billingen och utsikten är gigantisk, även kvällstid är det en häftig vy. Vi hade det supertrevligt, maten var god, sällskapet glatt och pratigt och vinet av bra karraktär så sammanfattning av kvällen blev 5❤

Strax efter midnatt bröt vi upp och sade godnatt.

Torr luft på hotell så jag vaknade vid ett par tillfällen och var supertorr i ögonen. Jag är inte alls lika känslig längre, oljan oljar ju upp alla slemmhinnor så det är betydligt bättre överallt men torra hotell, där reagerar jag. Ögondroppar blir min first aid vid dess tillfällen.

Så vart det morgon och frukost mm och ni sitter jag med en kopp kaffe och njuter av utiksten. Efter eventet ska jag till Vads kyrka i Tidan och sjunga med min älskade kör, det ska bli härligt- ser STORT fram till en helt underbar dag och önskar er all detsamma.

På återhörande i afton, kram💋