Tisdag 9/1

9. jan, 2018

Då var det kväll igen och snart är det läggdags. Det har varit en bra dag med mysigt avslut med min familj❤Jag har jobbat både med mitt egna och i butiken. Ledig dag som jag skrev i går kan innebära arbete både med massage och Zinzino och/eller extrajobb med annat, MEN ledighet är verkligen inget att föringa så på fredag är jag ledig och då hade jag tänkt att var det🤪

I morse var jag trött och hade verkligen velat igga kvar i den varma sängen, så mysigt att gosa ner mig och för första g¨ngen på hur länge som helst lände jag mig trött. Men eftersom jag skulle jobba så var det ju ingen ide´att ens tänka tanken på längre sovmorgon så jag gick upp och utfodrade flickorna.

Äggen blev perfekta idag och Magnus kom ner lagom till att jag just avklarat min frukost. Vi hade bestämt att åka och handla tillsammans innan mitt morgonmöte.

Vi gjorde oss klara, jag bäddade så fyllde vi bilen med det som skulle till tippen och insamling. Ada och Signe blev så glada över vetskapen över att få följa med💋

In till ICA Kvantum ooch därefter släpptes jag av och fick nybakt bröd och kaffedopp på mitt morgonmöte. Nya underbart rara människor som nu kommer att dricka olja och sova gott med Vivan, en så fin start på dagen.

jag giick ner till city, lite halt med mina älsklingsboots men övning ger färdighet och nästan i tid till jobbet, 4 minuter sen, det var bra gjort med det väglaget.

Jag och Therese fick ett par bra timmar med plock av nya vårvaror samt kunder. Lite sämre dagar nu men tror det är så med den mesta handeln i nuläget. I Jaunari brukar kassan vara lite ebb efter jul och nyårsfirnadet.

Efteer jobbet gick jag återigen lite stel öveer torget ner till den Indiska restaurang som ligger nere vid kyrkan. Eddie, Edvin, Carl, Heidi, Flisan och Magnus kom strax efter det att jag satt mig.

Vi fick en trevlig middag tillsammans och bra priser må jag säga. Mätta och belåtna delade vi på oss och jag gick till la Classe och hämtade mn mobil som jag glömt.

Vi skutsade hem pojkarna och väl hemma var det två små älsklingar med bruna ögon som blev superlyckliga😀

Magnus kikade igeon nyhetsflödet på FB, och lade sig efter det då han jobbar i morgon med tidig start. Jag satte mig i Tv-soffan för att delge er dagens avsnitt av livet här och nu som strax är färdigt.

I  morgon blir det en bra dag, jag börjar 11 så det innebär sovmorgon, träna, bada, långpromenad me de små också jobba 11-16 och därefter blir det en tur till Töreboda och möte med min partner Helena. Vi ska informera och visa produkter ur Zinzino👍

Hoppas ni haft en fin dag och en go kväll. Själv lägger jag även den här dagen i mappen bra dagar till samlingen och nu är det läggdags.

Godnatt och sov så gott, kram😘