Fredag 22/12

22. dec, 2017

God kväll😀

Sitter i husets störta rum, julefriden har hittat in i vårt hem och det känns fantastiskt härligt och jag välkomnar den. Nu saknas bara en utav julens viktigaste saker- julgranen, den ska vi åka och "hämta" i morgon hos min bror.

I morse vaknade vi allihop samtidigt, ja till och med Flisan vaknade vid 8 även fast hennes jullov har börjat, tror att det är julpirret som har gjort sig tillkänna🤪

Vi åt frukost allihop och som vanligt när man har det mysigt så rusar tiden iväg och inget undantag i morse inte utan jag fick prioritera min sysslor så yogan fick jag avstå, men i morgon ska jag njuta av den då jag har gott om tid.

Magnus var ledig idag och både Flisan och Magnus skulle in tiill staden för div ärenden, de planerade hur dagen skulle se ut och så åkte jag in till jobbet.

Det blev en dag full av lite olika sysslor, lite vårnytt landade i butiken, många trevliga kunder som köpte både festkläder och juklappar i form av presentkort och kosmetika.

Anette hade fina juklappar till oss och försedde oss med bakelser, så det blev LCHF-lunch idag🙃

Jag gick ut ett ärendde på min lunch och tänkte i min enfald att jag skulle hinna..VISST, hela Skövdes befolkning var på Commerce, åtminstonde kändes det så men jag lyckades få till det viktigaste och det lilla som kvarstår löser jag i morgon.

I morgon blir det en dag som vi kommer att fyla med allt möjligt och får hoppas att allt går som planerat så är det inga som helst bekymmer, sååå skönt att göra klart allt i morgon så man bara kan njuta på julafton👍

Magnus hade åkt ner till Falkenberg för att hämta Amanda, dryga mil i mörker och mycket trafik, ca 50 mil tur & retur

Jag åkte hem, stannade och tankade och fyllde på spolarvätska, det går det av mängder såå här års, jag hämtade ut ett par paket på Sörboden.

Så skönt att komma hem💋

Jag packade upp allt och hällde upp ett glas rött, på med julmusik, gav Ada och Signe kvällsmat, så fridfullt.

Flisan var hos sin adoptivpappa Bengt, de kom timmans senare och vi tog en kopp kaffe tillsammans. Jag är så glad och känner mig lyckligt lottad, att ha en god relation med de som man haft relation med är guld värt😀

Flisan och jag gick igenom dagens händelser, Magnus och Amanda kom.

Jag höll på med juklapps inslagning så Magnus fixade till kvällsmat. Vi åt och efter det satte sig Magnus och Amanda och såg lejonkungen och jag gjorde klart och plockade fram tomtar och julgranspynt.

Nu är huset stilla så när som på julmusik som får avsluta kvällen, vi ska i säng nu för att samla kraft inför dan före doppardan som kommer starta med att hissa flaggan och frukost.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll, kanske ni tillhör de som "sluppit" ge sig ut i folkhaven av stressade människor med fokus på den rätta juklappen😙

Nu rundar jag av så önskar jag er en god natt, kram😘