Onsdag 20/12

20. dec, 2017

Tänk så många grisar som avslutar sina liv så här års, men den här grisen var där och då en lycklig gris och i sitt esse😀

Vi var ju i Östergötland på Kalvsjögård i somras och gosade med grisar, det var en underbar upplevelse och så njutbart att se alla dessa glada lyckliga grisar 🙂som levde ute i det fria.

Idag har jag varit ledig och det har varit en skön och avkopplande dag.

I morse sov jag till halv 8, åt frukost med Magnus och Flisan vid 8, helt perfekta ägg idag. Ada ville ut direkt efter frukosten och jaga iväg fåglarna som satt på altanen och pickade solrosfrön.

Zinzino har även kaffe, ett espressokaffe som är fairtraid rakt igenom och det smakar ljuvligt. I morse blev det en sådan kopp och det är helt perekt att dricka mindre kaffe när man ska göra yoga efter frukosten.

Jag skjutsade Flisan till en buss uppe i byn och därefter åkte jag tillbaka hem och hade en stund med yogan. Så skönt att vara ledig och känna att man kan koppla av helt från allt💋

Marie, min äldsta väninna kom på kaffe. Vi pratade om allt möjligt och bytte juklappar.

När hon åkt hem åt vi en lättare lunch.

Vi plockade undan massor med ren tvätt och därefter gjorde vi oss klara, fyllde bilen med allt sorterat som skulle till insamling och hundarna. Vi åkte upp till byn och fyllde på kontainerna med vårt "bidrag" därefter hämtade jag ut några paket på Sörboden och efter det åkte vi vidare till eljusspåret och gick en runda.

Rått, grått och trist men ändå superskönt att komma ut och gå i dagsljus.

Väl hemma igen blev det julmusik och några fler paket inslagna, kaffe vid 15 tiden och därefter en spännade film🤩ja ni hör ju vilken slappardag jag haft haha.

Jag lagade en middag på kycklinginnerfilé, couscous, linser, lök, massor med vitlök, vin, gurkmeja, svamp och olivolja samt några fler kryddor och buljong och det blev så supergott. Jag "hotade" Magnus med att nästa år blir det en hel del nya rätter på vårt köksbord, jag är sugen på lite nyskapande🤪

Nu har det hunnit bli kvall, Magnus har lagt sig då han ska upp i natt och jobba, jag börjar 11.30 i morgon och innan dess ska jag till Hjo och handla mm.

Strax ska jag tappa upp ett bad, vardagslyx.

Hoppas ni alla haft en bra dag och en skön kväll.

Godnatt/kram😘