Tisdag 19/12

19. dec, 2017

Det börjar närma sig läggdags och brasan falnar i takt med tiden. Vi har nyss avslutat en läskig spännande film som var riktigt ruskig mot slutet- the call.

Jag känner oerhört lugn och tillfreds, min sinnesstämning är behaglig, den här dagen blev mycket bättre än väntat och med en och annan överraskning 😀

Natten bjöd på allt för lite sömn, längesedan jag sov så illa, endast 4 timmar fördelat på 2 omgångar. Det är så med mig att jag känner på mig när det är förändringar på gång, även om jag "orsakar" dem själv. Den största förändringen idag kan jag säga att jag visste om fast jag INTE kunde veta om den🤪 orsaken tillvarför min sömn blev orolig.

Jag somnade omgång 2 runt 4:30 och vaknade när klockan ringde 06:13.

Snabba ryck gällde och inga problem även om jag var oerhört trött.

Jag bäddade och gjorde mig i ordning, åt frukost och väckte Flisan. Hon fick ta bussen idag då jag skulle iväg tidigt mot Lidköping och köra Signe och Ada till Solbacken innan, hej och hå..

Lämnade de små strax efter 7:30, sotaren var på pats och skulle fixa skorstenen.

8:20 var jag på plats hos Annelie i Lidköping och blev bjuden på kaffe, knäckebröd, ädelsost samt pepparkakor.

Det var ju et tag sedan vi sågs av lite olika orsaker, det fanns en del att ventilera😀

10 låste jag upp butiken. Det blev en trevlig dag med en hel del att göra. Både presentkort och julklappar blev det sålt idag.

Anette och Frida kom och tog över, det skulle vara extraöppet i kväll. Vi hann ta en fika tillsammans och prata igenom kommande år, jag frigör mig från Maxmode på veckobasis och hoppar in vid behov

Jag körde till Solbacken och hämtade upp de små, de hade haft en fin dag i det fria och Signe hade fått springa lös men utnyttjade inte detta fullt ut😙

Det blev ett stopp på Sörboden, jag köpte ägg och hämtade ut paket.

När jag kom hem till mitt älskade hem hade Magnus tänt ljus och dukat fram kvällsmat, ägg och sill.

De hade ätit kvällsmat innan och jag ville enbart ha lite lättare då det var så sent.

Magnus hämtade alla julkort som kommit idag samt ett brev från Zinzino- då blev man diplomerad- igen💋älskade olja som gett kroppens största fettklump full pott.

Magnus tände en brasa, jag kände mig frusen och lite trött, men nöjd.

Under eftermiddagen fick jag ett samtal från mina söner som värmde mitt ömma modershjärta. Det samtalet var verkligen värmande och viktigt ❤

I morgon är jag och Magnus lediga, jag ska kaffrep runt 11 och efter det är dagen fri till allt möjligt. Tänkte plocka fram lite julpynt, gå långpromenad och fixa klart julklappar.

Hoppas er dag varit till belåtenhet, det har min, nöjd kryper jag snart ner i min säng och drömmer om en vit jul, och ett gott nytt år.

Godnatt, kram😘