Lördag 9/12-söndag 10/12

10. dec, 2017

Då var det återigen kväll och snart läggdags här på Djursätra. Vi har haft en bra intensiv helg med kusiner och pepparkaksbak, middag, massage och soffhäng.

Nu innan Magnus lade sig så kikade vi på resor men frustrationen stiger. De resmål vi vill åka till har inga resor i Mars och de bolag som har resmål till värmen i den prisklass som vi mäktar med har bara stora nybyggda hotellkomplex för turister och jag bara VÄGRAR🤒

Lördagen började med sovmorgon för hela familjen.

Vi ringde Amanda som fyllde år, hon var dessvärre sjuk stackars..

Frukost till både stora och små, därefter hängde jag ut sängkläderna, plockade i tvättstugan och gjorde mig klar.

Det var en frostig vacker morgon och det tackar i för, ledig och sol är ju en perfekt kombo🤩

Jag och Magnus tog en långpromenad med Ada och Signe, vi gick upp till byn och tillbaka.

11-kaffe blev det när vi kom tillbaka och efter det kom mor & far, Edvin,Heidi, Antti och hans familj och Anja och Lisa.

 

Jag började med maten och de andra roade varandra.

Vi åt runt 14:30 , vi planerade lite inför julen och efter det bakade vi papparkakor och drack glögg. Härlig julmusik på Spotify blev pricken över i samt massor med tända ljus.💋

När kvällen tog vid åkte alla hem utom Anja och Lisa som skulle stanna över natten. Flisan, Lisa, Anja och jag gjorde ett härligt stärkande yogapass och efter det vi satte vi oss och såg veckans avsnitt av Ack Värmland och några avsnitt ur Macken, det roade även mannen i huset🤪

Sammanfattningsvis, en supermysig familjedag😀

Söndagen bjöd på sovmorgon, ja tänk vi sov till 8:30, denna VIVA har gjort att mitt sovande har blivit mer kvaliativt och precis som pappa sa, bra sömn är så oerhört viktigt.

Frukost i matsalen, älskar att sitta och äta i detta stora luftiga rum det känns lite lyxigare att äta frukost vid ett bord med linneduk.

11 kom min första massagekund och när det var avklarat hade Magnus dukat fram kaffe mm så kom min vän Suz ifrån Nybo och berättade för oss om oljans funktion och kolesterol.

Så packade vi bilen full och åkte in till Skövde. Vi släppte av Lisa och Anja på stationen då de skulle vidare och sedan bar det av till Solbacken för veckostäd.

Solen sken på Solbacken och även mor så lysande ut idag❤

Efter det for vi snabbt hem igen och värmde rester, mums, rester är perfekt då och då.

Mina söndagskunder kom, de hade som vanligt med sig gott fika och vi fick en mysig fika/pratstund innan deras massage.

Ett par timmar rann iväg i olja och tid.

De åkte hem och jag laddade en tvättmaskin och bad Magnus om massage, jag fick själv njuta en stund, toppen🙃det känns faktiskt lyxigt att ha ett massagerum hemma.

Te, ägg och sill blev det till kvällsmat, supergott och efter det gick vi upp och kikade på resor men vi blev rätt less efter ett tag så vi ska fortsätta kika vidare i morgon, det finns ju en del bolag att välja på..

Magnus lade sig, han lade sig och jag satte mig här vid tangenten för att delge er ett nytt avsnitt🤩

Nu ska jag runda av här och lägga mig, i morgon startar en ny arbetsvecka och ja, snart är det jul, så fort tiden bara rusar iväg..

Hoppas ni alla haft en fin helg och härmed önskar jag er en god natt.

Kram😘