Onsdag 6/12

6. dec, 2017

Är det så? Att alla goda ting är tre? Har googlat lite nu på just detta uttryck och det finns ju massor att läsa även om det🙃Köper en Triss i bland och det var liten vinst på den så då fick det bli 3 nya. Chans till 5 miljoner, jo jag tackar ja, klart man funderat då och då vad man skulle köpa/hitta på om man vann en större summa pengar och var gång slutar mina tankar med att jag inser att jag inget skulle få över själv, haha🤪men de 120:-behöll jag.

LEDIG idag och som en utav mina vänner i kören sa i kväll att de dagar man är ledig är de kortaste dagarna och det har hon alldeles rätt i.

Magnus har också varit ledig och detta har inneburit en massa saker som vi hade på vår "attgöralista" vi har alltså betat av en del.

Flisan var lite bättre i morse och åkte i väg till skolan. Jag skjutsade upp henne till byn där bussrana in till Skövde ansluter.

Innan dess åt jag frukost med Magnus och han utfodrade de små idag och jag donade i tvättstugan. Alltid trevligt med sällskap.

Jag slapp bädda i morse utan jag gjorde min yoga i stället och efter det duschade jag.

Magnus gick ut med Ada och Signe en runda och jag åkte hemtill en kund med lite saker som skulle fixas👍

Efter det hämtade jag upp mannen som stod i givakt när jag kom, vi åkte in tll staden och uträttade lite ärenden samt handlade ljus, saker till Amandas lilla hamster, en adventssjärna till växthuset, en extra utesladd mm. Vi hämtade upp Flisan vid stationen, hon hade slutat i perfekt tid för att kunna åka med oss hem i stället för att ta bussen.

Laxsida med gräddstuvad spenat blev det till middag idag, slurp vad gott. Kokade potatis till detta. Jag hade lite kalla såser kvar från i måndags och det var gott på potatisen.

Ada och Signe har inte varit så pigga på att gå ut idag , det har ju varit så grått och regnigt, tur man inte är hund😙

Efter maten gjorde jag rent i buren till Grisen som den lilla hamstern heter som Amanda har kvar här. Den är jättesöt och jag köpte pinnar och fröstänger, yoghurttoppar mm och den verkar trivas bra 😀

Magnus har grejat med en logga till Grimmevidsallehanda, den är inte helt klar ännu. Vi gjorde ju en stämpel för 2 år sedan, som man kan ha till segill på paket och brev och nu ska vi alltså ta fram en firmalogga.

Man skickar ju knappt ingen post längre men när man gör det är det kula att göra det lite extra fint.

Jag skulle åka in till kören, Flisan åkte med in och stannade hos sina bröder under tiden. Magnus skulle i säng tidigt då han ska upp i natt och jobba.

Jag börjar 11:30 i morgon och ska kafferep här innan dess, det ska bli trevligt🤩

Det har jättehärligt att sjunga idag, det är det alltid men vet inte om det var för jag varit ledig eller för att det regnar eller..ny energi in till resten av veckan, yes.

Skrapa mina lotter ska jag göra innan jag lägger mig, besöka damrummet och göra kvällsritualerna. Ska bli skönt att lägga sig i det svala sovrummet och lyssna på regnet som slår på rutan. Vi har nästan alltid fönstret lite öppet, härligt att höra nattens alla läten innan man slumrar in.

Hoppas ni haft en bra dag och en fin kväll.

Sov nu så gott så återkommer jag i morgon.

Natti natti😘