Fredag 1/12

1. dec, 2017

Vi har nyss avslutat en bra film- The contractor, sevärd hlet klart. Magnus ska lägga sig nu, lite sent tycker jag eftersom han ska upp och jobba i natt igen. Men han behöver mycket mindre sömn än mig och dessutom är han vuxen och får bestämma själv.

Lite mer ved är inlagt i spisen och det flammar vackert och rogivande, jag ska också i säng snart. Jag vaknade till i natt när Magnus gick upp för det var lite andra ljud än det brukar när han går upp. Flisan hade vaknat till och var uppe på toa och det fick mig att ligga vaken en längre stund. Tänk att man är så känslig, nattetid är jag verkligen lättväckt om det uppstår ljud jag inte känner igen.

Idag har jag varit i Lidköping och det har varit en dag med lite olika bestyr.

Jag somnade efter 4 igen och vaknade något senare än jag brukar så tiden blev lite kort i morse. Ingen yoga och ingen lång promenad.

Ägget blev perfekt och jag köpte svart vinbärssill i går så detta bestod min frukost av. En liten klick kaviar samt majonnäs blev pricken över i👍

Ada är mest uppmärksam när jag har kort om tid, detta brukar ju inte inträffa så ofta, men när det gör det som i dag så beter hon sig lite annorlunda och ser på mig med ögon som säger- mindre tid för mig..jaha

Djur är så oerhört kloka och har mycket mer koll än vad du tror, ja för er som inte tror alltså🙃

Flisan hade vaknat och gjort sig klar, jag bäddade och fixade till mig, släpade ut en motsträvig slät tax och en strävhårig sprang glatt ut utan påkallning.

In med de små och så bar det av in till Skövde. Hämtade lite saker som skulle med till Lidköping, släppte av Flisan vid skolan och slutligen nådde jag Lidköping 9:47.

Förmiddagen bestod av några få kunder, en kund som nu mer är min vän kom in och pratade en stund, jag såg en härlig positiv förändring som kändes SÅ underbar..gissa av vad?💋

Inventerade några BH märken, gjorde fint i fönstren med julpynt och slutligen "trollade" jag till det fönster som skulle bli avtäckt först på lördag. Även Lidköping har tävlig även i år.

Nedräkningen börjar, idag är det 30 dagar kvar på detta året och jag längtar till 2018. Det kommer att ske några små förändringar, jag kommer att flytta in mer kvalitativt i mitt eget liv och det är banne mig på tiden😀

Dagen förlöpte i den lilla staden, ja Lidköping är väl inte heller så liten längre.. jag låste 18 och begav mig hemåt.

Som vanligt superskönt att komma hem och den härliga känsla av att just komma hem den älskar jag.

Magnus höll på att laga mat, Flisan hade sällskap av Niklas idag, han ska stanna över helgen.

Vi åt och efter det plockade jag i ordning på lite papper mm så satte vi oss vid brasan/tv och där avslutar vi kvällen.

Magnus har lagt sig, ungdomarna ser film och äter fredagsmys.

Hoppas ni haft en bra vecka och en skön kväll.

Natt natti😘