Onsdag 29/11

29. nov, 2017

Ormhassel är en vacker buske, vi har en gigantisk strax utanför vårt hus på baksida vid altanen. Den är jättestor och så underbar under alla årstider. Dess grenar slingrar sig lite ormlikt överrallt.

Många har en gren av denna typ av buske inne med ljusslingor i eller i stora vasar på golv mm. Jag älskar denna buske och sommartid brukar jag ta mig in i bland grenarna och bara njuta av dess häftiga grenverk. Jag vet att jag skrev om denna buske även i somras.

Vi har en stor gren i ett utav våra fönster på La Classe med ljusslinga i och idag när vi skyltade inför julen så kände jag att jag skulle nog allt vilja ha en sådan gren inne någonstans, jag som ändå har lite pinnar och stenar inne lite här och var. Blir nog ett helgprojekt😀

Alla sover utom jag, Magnus var trött då han var upp tidigt i natt och Flisan har haft en lång dag med skola mm.

Har varit och sjungit nu i kväll, vi övar som ni förstår inför julen. Nu på söndag sjunger vi in advent i kyrkan i Hentorp kl 15.00- varmt välkomna dit.

Jag vaknade närmare halv 8 i morse, Flisan kom in och kröp ner och gosade med de varma grisarna🤪de som alltid ligger och knör.

I dag var båda med ner och Signe var verkligen hungrig. Hennes "pip-period" är över för denna gången och hoppas det dröjer LÄNGE tills nästa.

Flisan är inte alltid hungrig på morgonen till skillnad mot mig som alltid är det. Att inte äta frukost är inget alternativ för mig, alla är vi olika men tänk så viktigt det är att fylla på energin på morgonen.

Jag hade ju lyxmorrgon idag så när jag skjutsat Flisan upp till buss i byn så hade jag en stunds avkopplande yoga, uppskattar det lugnet som är här hemma, harmonin, att vara i balans i både kropp och sinne känns nu mer viktigare än någonsin. 💋

Allt morgonfix-bädda-dusch-köket..de dagliga rutinerna, en promenad med de glada taxarna innan jag for in till Skövde.

Ingen idé att leta parkering nära lunchtid så det fick bli parkeringstaket på Commerce.

Anette och jag hade en kundmässigt en lugn dag, men våra fönster blev färdiga som Therese hade påbörjat i går, så tjusigt. Att skylta fönster är inspirerande och roligt, värre är det när man ska återställa allt.

Jag slutade 16 och tog en kort sväng och uträttade några ärenden.

Hjälp så mycket trafik det är vid den tiden i city med omnejd, tar mer än dubblt så lång tid att ta sig ut från centrum än vanligtvis.

Hem ljuva hem som var upplyst när jag kom hem, Magnus hade redan kommit hem😀det hade varit en lugn dag för honom så han var hemma en timma tidigare till Ada och Signes stora förtjusning.

Jag hade glömt att behålla några lampor tända när jag gick så det hann ju bli mörkt innan någon kom hem och inte ens små taxar vill vara ensamma hemma när det är mörkt😥

Jag tog tag i matlagningen direkt, ville hinna äta middag innan det var dags att åka och sjunga.

Torsk med grönsaker och gräddig sås med purjolök, vin och färska champinjoner mm, gott blev det och för er som vill ha recept finns det såklart tillgängligt.

Mätt och belåten åkte jag in till Skövde igen, tog en sväng in till ICA Kvantum och handlade lite innan jag åkte och sjöng.

Det blev en bra övning så nu är energin påfylld, joy-joy🤩

Mötte upp Flisan som kom med buss från Skultorp, hon hade varit hos en kamrat från tiden i Tidan.

Hon var supertrött och lade sig direkt och det är min tur, jobbar heldag i morgon samt middag på kvällen med alla kidsen- Flisan fyller 17❤

Hoppas ni haft en fin dag dag och en skön kväll, det har jag haft och ser fram till i morgon, en ny dag som alltid.

Godnatt mina vänner och sov så gott.

Kram på er😘