Tisdag 28/11

28. nov, 2017

Sen blev timman i kväll. Jag och Magnus har avslutat en mysig film för en stund sedan och efter det har jag suttit och kollat igenom lite tester. I dag ser ni mitt andra test och i FOTO ser ni mitt första, det har hänt en hel del och det har jag ju känt på många vis. Min mamma har fått de bästa andra test hitills och hon är 80 år och ser ut i nuläget att må bäst🤩

Vi har varit nere i Varberg i dag på förhandling och kortfattat kan jag berätta att nu har Magnus stängt och låst dörren till lekstugan för gott.

Vi vaknade samtidigt, Magnus gick upp något före mig och gick ner till köket och utfodrade flickorna. Han fixade med frukosten och jag gick ner när jag kände doften av nybryggt kaffe❤

Frukost tillsammasn, lite yoga hann jag med, bäddade och dusch efter det. Flisan som har haft studiedag idag och kom sömndrucken ner och var kramig.

Vi kom iväg i bra tid och inkl en kaffepaus var vi nere på 3 timmar. Det regnade kraftig och snöade ömsom, men det gick bra att köra trots allt.

Folk var på plats och det blev lite genomgång.

En kortare paus där vi ventilerade del 1 och därefter slutplädering.

Vi tackade för oss, stannade till på en Sibylla och fick i oss lite innan hemfärd.

Varför går det alltid fortare att ta sig hem? Eller är det bara inbillning? Vi ville bara hem så kanske därför..😙

Jag skulle gått på ett mysigt teammöte men faktum var att när jag väl landade hemma så kände jag mig trött och behövde bara hemmets varma lugna säte.

Vi tog en kopp kaffe och pratade igenom lite av dagen.

Det blev en film, Magnus lade sig efter det och nu har jag snart skrivit klart dagens kapitel av min följetång- Livet här och nu.

Hoppas ni haft en bra dag och en bekväm kväll, godnatt önskar jag er här från TV-soffan.😘