Lördag 25/11-söndag 26/11

26. nov, 2017

God afton kära läsare, allt väl med er? Själv mår jag som jag förtjänar, oerhört bra. Har nyss avlutat ett samtal med mina söner, de höll på att bädda rent och skulle se en film tillsammans innan läggdags. Det har varit en riktigt bra helg med allt möjligt roligt, Magnus har varit ledig och vi har fått en del tid tillsammans. Nu har han lagt sig då han ska vara på jobbet 03.30. Jag ska jobba jag med i morgon men lite andra arbetstider😀

Lördagen började med frukost med perfekta ägg. En vacker frusen morgon men det tinade snabbt upp.

Ingemar, Signes älskling kom iklädd jägarkläder och Signe blev alldeles till sig av lycka. Han tog med sig både Magnus och Signe ut på ett pass.

Efter frukosten gjorde jag yoga och det var så skönt. Jag började kl 11 så jag hann med att dona med lite av varje här hemma. Ni vet allt det där pysslet som vi gör utan att göra en grej av det.

Jag gjorde mig klar och avfärd in till city.

Therese och Martina var på plats, vi hann fika tillsammans. Jag köpte en Budapeststubbe då Marina fyllt år🤩

Det blev en lugn förmiddag men framåt lunch drog det i gång och det kom b.la in ett par roliga kvinnor från Göteborg. Jag och Therese är ett oerhört bra team, vi rockade på och alla blev nöjda.

Magnus ringede och berättade att det var dåligt med djurspår i skogen och Signe var trött efter sitt egna jaktpass på 3 timmar ute hos mor och far på Solbacken så det blev inte mycket bevänt i skogen..

Jag blev ensam kvar på eftermiddagen, det var en hel del att göra då med. 16,00 låste jag och räknade en kassa jag var glad över👍

Hem ljuva hem. Jag bytte om och förberedde middag. Jag gjorde Coleslaw och Janssons frestelse, köttbullar hade gjort två dagar innan. Jag ska ju skicka in ett recept till Skaraborgsbygden, det ska jag också hinna med att göra recept till innan månaden är slut..

Heidi och Carl kom, Flisan Magnus och Heidi dukade fint i matsalen medan jag gav Carl en omgång på massagebänken. Vi gjorde lite yogamoves för att påvisa hur viktgt det är att få till just töj och strech.

En god och trevlig middag, med mycket prat och skratt. Vi tog fram min favoritlikör- Baileys-salted caramel..slurp. Vi pratade resa och det blir nog så att de vill åka med oss till påsken, superroligt.

Det blev nattsudd till ett tiden och sedan åkte Heidi och Carl hem till sitt och vi somnade gott.

Söndagen var också frostig och vacker. Liksom gårdagen tinade det upp strax efter frukosten.

Magnus var lite seg efter gårdagen, inte van att sitta uppe så länge🤪

Vi åt frukost och efter det blev det yoga, bäddning, lite tvätt, måla naglarna, duscha mm ja ni vet allt det där vanliga, tog även tag i månadens hög med räkningar så det blev gjort.

En bra förmiddag med mycket energi, jag städade ur ett köksskåp som jag tänkt göra länge mm. Har några ytterligare utrymmen som behöver rensas, ska ta tag i det tids nog, jag är INTE någon samlare.

Jag skulle på en utbildningsdag med mina vänner i Zinzino och jag blev hämtad av Suz. Vi åkte in till Scandic Billingen.

Det blev en trevlig dag, med bra produktinfo- ledarskapsprat- många duktiga människor som jobbat länge med dessa produkter som har mycket att lära ut, och för varje gång man hör allt detta så blir jag mer och mer säker på allt inom verksamheten💋

Vi pratade om en resa till Bali- vem vill inte åka dit? 2019 blir det ett gäng som åker och vem vet, kanske även jag.

Det regnade när mötet var slut, vi stannade till på ICA Norrmalm och jag inhandlade lite småsaker som saknades hemma.

Jag blev gentilt avsläppt utanför husets store entré.

Bytte om och värmde Jansson, den smakade ännu bättre idag. Flisan och Magnus hade redan ätit middag.

Det blev en lugn ooch trivsam kväll. Vi såg en film och Flisan var mammig, allttid mysigt när hon är det och näst intill vill ligga i famnen❤Magnus var också i behov av närhet och inte minst de två små taxarna så ja, soffan blev full men med god marginal vid båda sidor då alla ville knö..

Nu ska jag strax runda av här och fila lite på mina recpet och som ni vet ni att jag tycker det är lite knöligt men jag har blivit något bättre på det efter Halv 8 programmet.

Hoppas ni haft en bra helg😀det har jag haft och jag känner mig laddad inför en ny vecka. En viss prinsessa fyller år, tingsrättförhandling i Varberg, teamträff, konsert i Vara konserthus, abete och allt annat som hör livet till.

En helg till samlingen av den goda sorten som härmed arkiveras.

Godnatt, sov så gott.

Kram😘