Måndag 20/11

20. nov, 2017

Tänk att en helt vanlig måndag kan vara så dötrist och långtråkig och dötrist och...alldeles underbar❤

Brasan falnar, jag ska skriva några rader här innan jag lägger mig. Magnus är på gång att lägga sig på tok för sent men vem 17 vill lägga sig när kvällen är som bäst? ingen.

Jag vaknade strax före 7, jag tänkte smyga upp men Magnus vaknade, han hade ju tänkt ha sovmorgon men det gick inget vidare😙

Vi utfodrade de små och åt sedan frukost tillsammans.

Grannens vita fina kisse satt ute på vår altan på baksidan och ville komma in men Ada fick syn på den från soffan och ville rusa ut och "leka", den stack snabbt iväg när odjuren kom ut.

Det är en katten är helt vit och har ett brunt och ett blått öga och är hur charmig och tillgiven som helst. Ska jag ha en katt någon mer gång i livet då vill jag ha en sådan.

Eftre frukosten gjorde jag yogan och Flisan pysslade runt med sitt, Magnus satte sig framför datorn och grejade med nått spel, grabbar asså..

Jag duschade och gjorde mig klar för avfärd, Flisan åkte med mig idag.

Jag släppte av henne vid skolan och därefter parkerade jag in på gården, vår BC är på resa så då har jag butiken parkering, perfekt👍

Förmiddagen blev lugn, det kom lite nya varot och en jättefin blus i 3 fina färger, jag "fick" 2🤪

Söte Therese kom strax före 14, hon hade köpt med sig lunch till oss i form av sallad, så mumsigt och trevligt att bli bjuden på lunch bara så där💋

Jag är ju i Skövdebutiken några timmar i månaden resten i Lidköping.

Det blev faktiskt en hel del att göra, riktigt kul. Jag hann ändå prismärka varor och hänga ut i butiken, perfekt.

Så låste jag och åkte hem med ett stopp på Sörboden för lite mjölk och annat.

Hem ljuva hem, maten var nästan klar. Alltid trevligt att komma hem till dukat bord. Alla borde ha en man som jobbar varannan dag och har mat färdig när man kommer hem då och då.

Efter maten gjorde jag köttbullar som ska bli till den bilaga i Skaraborgsbygden. Resten gör jag i helgen och repecptet på allt kommer längre fram.

Jag gjorde crunchy för den var slut nu igen..

Vi röjde upp i köket och efter det hade Magnus tänt ljus och satt på lugn musik i massagen, oerhört uppskattat kan jag säga.

Brasan var också tänd och efter massagen var det en skvätt av min favoritklikör- en whiskeylikör upphälld ooch en bit choklad - hemmamys på hög nivå en helt vanlig måndag, me like!

Nu är det dags för mig att runda av och besöka damrummet för lite bestyr som vi kvinnor bruka göra framåt kvällen😀

Hoppas ni haft en bra dag, lite halt här och var, man får ta det försiktigt bara.

Godnatt och sov så gott. kram😘