Söndag 19/11

19. nov, 2017

Ett glas rött, en bit mumsig choklad, brasan är tänd och min familj är nu hemma. Tänk så komplett den här dagen har varit, den har innehållt det mesta och känner mig oerhört taggad inför kommade vecka😀

Magnus hade sovmorgon i morse och det brukar höra till ovanligheten när han jobbar så vi hann att äta frukost tillsammans.

SMHI hade utlovat snö och så blev det. 08.18 började snöa här ute i Djursätra.

Jag skulle ju ha åkt till Askersund på möte men det sttälldes in då det tydligen var busväder uppåt landet där kunden bodde. Vi klarade av blodprovet på linjen i stället🤪

Ada och Signe var lite sega att gå ut i det busväder som var i morse. Signe var supersnabb och gjorde bara det nödvändigaste.

Efter kaffet var Magnus tvungen att bege sig och jag gjorde min yoga och jag kan konstatera att yoga är något som man banne mig ska prioritera. Det gör så gott för hela kroppen, det blir faktiskt en investering i sin helhet.

Det snöade och det var ett härligt ljus som gav matsalen /musikrummet ett behagligt ljus, så trivsamt.

Efter yoga så vattnade jag alla gröna växter, bäddade, riste tvätt och hann med 4 maskiner under dagen.

Jag tillagade svampsoppan, var ute med de små i snön och det var uppskattat. Det kändes riktigt vintrigt, men det skulle bli mildare redan på tisdag.

Jag duschade och fixade till mig, dukade fram allt till eftermiddagens lilla bjudning💋

Alla ljus tände jag och även marchallerna, 15.45 var det nästan skymning.

Gästerna/vännerna kom och vi fick n¨gra mycket trevliga timmar tillsammans i Zinzinos tecken.

Soppan tog slut och alla blev mätta och nöjda.🙃

Lotta och Suz stannade kvar och hade lite eftersnack, tideen går fort när man har roligt och så även idag. 20.35 hann klockan bli inna Lotta och jag skiljdes åt och efter det röjde jag upp i matsal och kök.

Darligen kom hem och minuten efter det hämtade jag Flisan uppe i byn. De hade båda haft en bra dag om än lite hal för Magnus del.

Känner mig så nöjd glad och tacksam för denna härliga helg. Idag har det verkligen varit en skön söndag och jag har till och med spelat piano och övat på JOY🤩

Jag verkligen älskar att ha helger som denna och även veckan som var innhöll guldkorn som stärker hela tillvaron och denna vecka som kommer nu är det en hel del på g, kul.

Hoppas ni haft en fin helg och är laddade.👍

Jag ska runda av här nu och inta soffläge en liten stund innan läggdags.

Sov så gott nu, kram😘