Torsdag 16/11

16. nov, 2017

Så trevlig och mysig kväll vi haft här på Djursätra, så tacksam för all underbara människor jag har omkring mig. Alla genererar de lite av varje som jag tycker om och oavsett ålder så passar alla in i vårt gäng😀Vi har ätit halv 8 soppa, smuttat vin, tagit test 2, gått igenom test 1, pratat och gått igenom div olika förbättringsymptomer. En del märker ingen större skillnad än och delvis beror det på att vi är alla olika individer med olika möjlighet till just förbättring och har man gått med en problematik i 10 år ja då är det orimligt att tro att man ska bli helt bra efter 4 månader, men på sikt kan man i allafall komma upp på den nivå man borde ligga på från start👍och utifrån den kan sedan kroppen jobba sig framåt.

Magnus har lagt sig, han är lättat idag. Han har fattat ett beslut och det har gjort honom otroligt mycket mer tillfreds. Nu kan livet gå vidare och han kan komma till ro. Inte alls enkelt att ta ett svårt beslut särskilt när problemet är så stort.

Jag vaknade runt 6, sovit lite oroligt. Har känt av Magnus oro i sin sömn.

Vi gich upp tillsammans och åt frukost ihop. Ada och Signe var så ivriga idag🙃fast Wera vann när det gäller att gluffsa i sig.

Magnus hade drömt och det var tydliga djur och händelser. Jag plockade fram drömtydan och jösses så mitt i prick det var. Han brukar inte drömma men i natt så och idag har han fattat sitt beslut. Det kom alltså till honom i drömmen🤩

Jag gjorde kantarellsoppa inför kvällen som blev....UNDERBAR

Magnus for in till Skövde och ett möte, jag duschade och fixade till mig och åkte in till Skövde och pratade med Magnus i tele under tiden.

Låste upp butiken idag och det var en lugn förmiddag kan jag lova. Therese kom och vi drack sent 11 kaffe, Magnus kikade in då vi skulle på ett ärende tillsammans.

Lugn dag generellt men den gick sin gilla gång.

Jag låste 18 och begav mig hemåt.

Alltid så skönt att komma hem. En lättad man öppnade dörren och var lekfull och rar, kramig och hjälpsam med det som var kvar att fixa.

Värmde soppan och plockade fram vin och öl, så kom de första gästerna.

Köket fylldes på med rara människor, vi åt soppa och Djursätrabröd, enormt uppskattat😀Patrik och Therese barn avgudade soppan, härligt med så gott betyg.

Kaffe och test resultat, nya blodprov och genomgång av vad som hänt och varför.

En mycket trivsam afton som värmer gott. Ni som vill ha receptet, ja menar alla ni som efterfrågat receptet på soppan gå in på köket.se.

Nu ska jag runda av här och lägga mig. Jag är ledig i morgon men har lite arbete med Zinzino i morgon och det är ju alltid trevligt.

Hoppas ni haft en bra dag, godnatt och sov så gott nu.

Kram😘