Onsdag 15/11

15. nov, 2017

Så full av energi, pigg som en lärka (ett lustigt uttryck🤪) nyss hemkommen från min älskade kör där vi nu övar för fullt inför julen sånguppträdanden. Start redan nästa fredag- black friday där vi ska sjunga på Commerce, det ska bli lite spännnade såklart, joy joy joy-down in my soul..

Att sjunga är som balsam för själen, jag kan verkligen rekommendera att sjunga i kör, det är så härligt och fyller på med energi som varar. Onsdagar är svårt att komma i "rätt"tid i säng.

I morse var det bara tre små pälsbeklädda damer i sängen när jag vakande, Magnus hade lämnat sänghalmen runt 02.30.

Det var en betydligt mildare morgon än övriga dagar denna vecka och det kändes näst intill vårlikt.

Frukost i vanlig ordning med perfekt ägg, yes😀Flisan var uppe och skulle till skolan med buss och jag skjutsade upp henne till byn.

Efter det hann jag med lite yoga, bädda, dusch och hundpromenad. Usch så smutsiga hundarna blir nu, jösses. Signe hann smita in rätt så långt och det blev tydliga bruna spår..

Så var det min tur att åka in till Skövde och jobba.

Jag hade ett par timmars göromål på vårt lager, att prismärka inför black friday. När det var gjort så var det god ruljans i butiken och kassan var mer än till belåtenhet när jag gick hem👍

Slutade 16 idag och Flisan mötte upp mig och åkte med mig hem.

Jag lagade middag som idag bestog av hel laxsida med romsås och klyftpotatis i ugn med olivolja och havsalt, slurp så gott.

Jag svängde ihop två limpor till soppan i morgon kväll. Jag och Flisan hann äta innan Magnus kom. Jag skulle iväg till körn och lite tidigare idag då jag och Sofia en tjej i alten som ska göra ett litet arbete tillsammans i en låt.

Väl i kyrkan repade vi denna låt JOY och för att vara första gången vi hört den och så fungerade det bra så vår körledare kan vara lugn🤩we fix!

Övningen var trevlig som vanligt och det känns som det en bra julreportoar.

Therese och Anna åkte med en bit, jag stannade till och köpte grädde på hemvägen.

Väl hemma var det lugnt i huset. Mmm, fridfullt.

Flisan var pigg trots mycket pluggande inför morgondagens biologiprov, detta ämne är ett utav favoritämnena så det känns mer än bra säger hon💋

Magnus har vilat i soffan och sett en film och de små har gjort honom sällksap. Wera är kvar tills i morgon.

Nu ska jag runda av här för att sällskapa med mannen en stund vid Tv.n

Jag har gått igenom några spännande provsvar och tänk så mycket bättre det kan bli på sikt😀

Hoppas ni haft en bra dag och ser fram till den nya i morgon, det gör jag med glädje.

Godnatt mina vänner och sov så gott.

Kram😘