Tisdag 14/11

14. nov, 2017

I kväll är jag väldigt mätt, nöjd och belåten med en dag som varit mycket givande på alla plan och jag känner att jag är glad att vara stationerad i Lidköping en dag i veckan. Under den senaste tiden har jag träffat flera underbara människor som jag är oerhört glad över och nu har jag dem i mitt nätverk. 😀Staden har varit mer i rörelse idag trots grått och regningt väder, men det känns som en propp lossade idag oavsett.

I morse vaknade jag av att Magnus gick upp på toa. Vi låg och drog oss en liten stund innan frukost. Jag skulle iväg till Lidköping idag med tidig avgång så jag började med att duscha och fixa till mig. Håret blev bra idag , ja allting kändes bra denna morgon. Jag hann dessutom föreviga ännu en vacker morgon som fick bli dagens bild🤩

Ner i köket och löste frukostbiten för fyrfota och oss själva. Äggen blev helt suveräna idag, mums och så blev även denna dagen. Jag har sagt det förr, det verkar gå hand i hand detta med perfekta ägg och hur dagen blir.🤪

Flisan skulle åka med mig och åt avokade mm till frukost. Hennes frukostar är verkligen variabla🙃

Ett vackert landskap och fruset men isen på rutorna idag var jätteroliga att skrapa, i ett enda skrap följde isen med som ett konservlock. Jag och Flisan begav oss strax innan 8.

Magnus var ledig idag så Heidi kom med Wera. Vi får vara lite "barnvakt" då och då. Hon har börjat jobba i Skara och det är inte helt löst med hundvaktsbiten än.

Jag släppte Flisan vid skolan och 35 minuter senare parkerade jag utanför Annelie.

Kaffe och fika var uppdukat med tända ljus, oerhört välkomnnde och hemtrevligt.

Mycket att prata om då det var tre veckor sedan jag var hos henne senast.

Jag hittade en parkering, det är även svårt i Lidköping att hitta nära centrum kostnadsfritt.

Öppnade butiken och körde igång dagen. Invetering av vissa märken sstog på agendan. Denna förmiddag kom det kunder redan första timman, samt en vän kom på besök.

Dagen förlöpte och allt flöt på bra både med butikens ruljan och mitt arbete.😀

Nya trevliga bekantskaper och nya fina männsikor som jag kommer att få lära känna mer.

Underbart, att vissa dagar kan vara så fulla av belåtenhet för det lilla enkla som gör så gott i en, att ge en kram betyder mycket.

Glad i hågen låste jag och åkte till Lidl för div inköp innan hemresan.

Magnus hade satt på ris när jag kom hem, Flisan hade Burrito som önskan till kvällsmat och inte mig emot. JAA, jag åt på tok för mycket men den guacamolen jag gjorde blev ljuvlig💋

Vi hjälptes åt att röja upp i köket, hundarna släpptes ut innan vi gick upp och tände i den öppna spisen.

Nu kikar mannen på film, Flisan grejar på sitt rum och jag har åter gett er ett nytt avsnitt ur min följetong.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

Den här dagen har har fyllt på mina batterier som det så heter- jag har lite svårt för alla dessa uttryck men, det får gå..

Nu säger jag godnatt till er alla och sov så gott.

Till vissa som vet vad VIVA är säger jag Viva-notte😘