Onsdag 8/11

8. nov, 2017

Nu sitter jag med min nya arbetskamrat i knät, den är oerhört lätt, tunn och i "guld"😀

Tänk vad snabbt allting går nu för tiden, man hittar en sak man vill ha på nätet och två dagar senare är den på plats. Jag handlar inte så mycket på nätet eftersom jag är emot det av flera skäl- jag vill ha ett levande centrum med god handel året om och ju mer vi handlar på nätet så tar vi ju bort den handeln för våra butiker. 🤨

Vilket underbart väder vi varit berikade med idag, vilken lyx att fått vara ledig en dag som denna med blå himmel och till en början en frostig natur. Dessutom har Magnus också varit hemma så vi fick en dag tillsammans.

Vi vaknade när Flisan gick upp, det var en bra tid då vi hade en hel del att bestyra. Ut med sängkläderna, ner i köket och dukade fram frukost. De små fick sin beskärda del och när de skulle ut så halkade Ada på sina runda trampdynor som Bambi på hal is 🤪

Jag tog ett bad, mm så härligt det var. Vi bäddade och hann med 11 kaffe innan vi åkte in till Skövde.

Boulognerparken med den konstgjorda sjö låg vackert i solen och vi stannade till där och gick runt sjön med Ada och Signe. Så ljuvligt - november har hittills varit underbar, så här kan gärna vintern vara för mig i allafall fram till Lucia.

Ett besök på banken för lite företagsinfo men kunde konstatera att just nu behöver jag inte de tjänsterna.

Vi åkte hem, stannade till på Sörboden och hämtade ut ett stort paket med Zinzino och den här lilla guldklimpen.💋

Vi åt lunch när vi kom hem och drack kaffe ute på soldäcket, ja ni läste rätt, helt underbart att sitta ute i solen och inne i växthuset var det säkert runt 15 grader. Det bygget i sin helhet har varit och är en mycket god investering på alla vis, superlyckat❤

Jag hade wn mysig dejt med Therese inbokad och vi träffades på stan. Vi strosade runt i några butiker vilket jag inte gjort på ett år tror jag, jag hittade några födelsedagspresenter till mannen.

Vi fikade på Redfellas, vi skulle på kören vid 19. PLING i mobilen och det var tråkigt sms, kören var inställd på grund av att flera hade fått förhinder i kväll, så trist😥vi blev lite nedstämda men det gick över. Detta med att se fram till att få sjunga är ju veckans höjdpunkt och förra veckan vart det ju lov.

Vi fick ju ett par mysiga timmar och det är ju guld värt det med💋

Jag skjutsade hem Therese och sedan bar det av hem.

Flisan hade haft en helt ok dag i skolan.

Magnus hade badat och satt på bastun.

Vi bastade och pratade igenom dagens telefonsamtal och dagens övriga händelser. En rätt så lugn och behaglig dag på alla plan.

Vi satte oss uppe och tände i spisen, Flisan kom med tjocka gurksivor och vitlöksdip. Ada och Signe ligger och sover på var sin sida av soffan, en njutbar stund.

Hoppas ni alla haft en fin dag och kunnat njuta av denna vädermässigt fanstastiska dag.

I morgon är det arbetsdag igen, inte mig emot.

Godnatt mina vänner och sov så gott när det nu blir.

Kram