Måndag 6/11

6. nov, 2017

Vilket underbart program😀ja vissa saker i livet just nu i denna stund känns faktiskt som detta skrattframkallande program, helt galet och skrattretande så man nästan gör på sig av skratt.. Gissa vad dagens avsnitt handlade om idag? 🤪

Vi sitter uppe  tv soffan och ser på denna underbara serie och skrattar gott. 

Heidi kom hit nyss, hon ska sova över här i kväll då Carl är ute på fältet. 

Även idag har det varit en vädermässigt fantastisk dag och som jag skrev i går kan man inte önska sig mer i början i nov.🙃

Jag vaknade strax innan Magnus i morse, det är ju fortfarande ljusa morgnar så det är extra lätt att gå upp då.

Flisan började skolan idag, ja alla barn började skolan men vissa var ju på fel plats idag så det blev ingen skoldag för alla dessvärre..

Frukost efter det att hundarna fått sin beskärda del. Äggena blev perfekta idag, himlen var blå och vi hissade flaggan, en bra start på dagen.

Heidi kom med Wera, vi skulle ha henne över dagen.

Jag hängde ut sängkläderna, duschade och gjorde mig klar för avfärd. Magnus skulle åka ner till Falkenberg idag för att försöka få till en vettig lösning på allt och jag åkte med in till Skövde.

Jag började tidigt idag och städade butik och övriga utrymmen. Låste upp butiken 10.

Det var en förmiddag med lite ruljans, men det finns ju alltid lite annat att plocka med och visst kom det lite strökunder och några var mycket pratglada😀

Jag slutade strax innan 14 och mötte upp Therese, jag hade beställt en varm macka på Henrys i city och jag tog en kopp kaffe till den. Vi pratade lite om ditt och datt, Therese var tvungen att gå till jobbet. 

14.30 började på Maxmode. Det fanns varor att ta hand om samt en och annan kund, det var ett tag sdan jag var i Skövdebutiken nu så roligt att träffa Frida igen.

18 låste jag butiken, gick till Rådhuset och tog en Latte i väntan på att Magnus skulle komma från Falkenberg.

Vi hämtade upp Eddie som hängde med hem, han har haft sin bil ståendes här ett tag så det var dags att hämta hem den.

Jag pussade Flisan när jag kom hem, satte på ugnen och kryddade upp laxsidan. In med den i ugnen och rörde ihop en kalls vitlöksås till den. Det fanns potatis att steka.

Så gott det blev och som VANLIGT var jag dålig på att inte äta för mycket😙

Vi röjde undan i köket och gick en trappa upp. Lite Tv -ack Värmland fick avsluta denna dagen  efter det att Magnus berättat om dagens avsnitt av den ändlösa följetången..

Heidi kom, hon värmde lite mat och nu har hon lagt sig liksom min man som ska upp i svinottan och jobba. Jag har några småsaker jag ska fixa innan jag lägger mig. I morgon är det Lidköping som gäller, dock ingen morgonfika då annat kom emellan.

Hoppas ni haft en bra dag och en fin kväll.

Godnattkram till de flesta😘