Torsdag 2/10

2. nov, 2017

Då var det strax läggdags här på gården även för mig. Jag känner mig tillfreds med dagen som varit och kvällen har varit lugn och fin. Brasan värmer gott och det smäller till lite då och då från veden. Det är ved från gran och det är rätt så högljutt🤪 Vi har sett en film i kväll, en lite kuslig sådan men ändå inte så jag blev rädd.

Magnus har lagt sig väl sent eftersom han ska upp i natt och jobba. Men i bland blir det så och han är den ende jag känner som klarar sig med lite sömn mellan varven utan större påverkan.

För övrigt så har denna dagen varit en dag som varit god, jag har mått riktigt bra och jag börjar känna igen mig 😀Bara detta att få sova hela nätter är ju guld värt för resten av dagen och när man inte är 20 längre så blir man ju något mer påverkad av tex störningar av just sömnen.

Jag vaknade ngot innan Magnus och smög mig ner och startade igång dagen genom att rista tvätt ute på altanen. Jösses vad "bös" det är i alla kläder.

In med en maskin och satte grytan med ägg på spisen. Gav Ada och Signe mat och bryggde kaffe.

Darlingen kom ner och var kramig och hungrig🙃

Jag slapp köket idag så jag bäddade och gjorde min älskade yoga och det var SÅ skönt att få till ett helt passs igen min kropp har verkligen skrikit efter detta💋

Dusch och allt därtill, jag vattnade alla gröna växter, och så bar det av in till jobbet. Jag tog bara västen idag och skjorta, jackan kunde allt hänga kvar, 2:a Nov och 11 grader, toppen👍

Väl inne i Skövde och i god tid på jobbet. Jag låste upp portarna. Förmiddagen gick åt till att sammanställa inventeringen. Självklart flera trevliga kunder som alltid.

Söta Therese kom och vi fick några trevliga timmar tillsammans, vi hann fika med Martina-vår nya frisör, mysigt att hinna med även sådan under en arbetsdag.

Therese gick hem och jag packade upp lite varor det sista innan jag låste och räknade kassan.

Så bar det av hemåt. 🙂

Magnus hade varit hemma idag men som vanligt när någon utav oss är lediga har vi nästan alltid lite olika bestyr. Magnus vill bygga en TV bänk och håller på att planera till den. Gissa i vilket träslag?

Väl hemma kände vi att - nä vi hämtar hem lite kvällsmat och eftersom vår lilla by ännu så länge inte har något att erbjuda så åkte vi till Igelstorp och Eddis Grill och faktum att detta var verkligen helt ok och smakad riktigt bra. En trevlig kille, noggrann och lagade till med omsorg.

Signe är skendräktig nu igen och är så bedrövligt pipig, grrr det ledsnar man på till slut vill jag lova😮 

Jag ska strax lägga mig och gosa lite med henne för hon är extra tillgiven nu.

Hoppas ni haft en bra torsdag och en skön kväll😘

Nu ska jag dejta tandborsten.

Godnatt, kram!