Onsdag 1/11

1. nov, 2017

Vi har en så vacker buske/träd strax utanför vår altan, det är en ormhassel och den är jättestor. Om sommaren när den är i sin fulla prakt med kraftiga löv bildas det nästan som en koja inne i dess grenverk, och hade jag varit lite mindre hade jag krypit in i busken och satt mig på någon utav grenarna. Den är magisk på något vis, grenarnas formationer är fantastiska. Den bär fortfarande alla löv men de börjar ändra färg. Sluligen blir även den kal men ännu så bär den kraft💋

I dag har jag varit ledig men haft fullt upp med arbete på hemplan. Jag ligger lite efter och särskilt med städ. Detta ska jag ta itu med på fredag då jag återigen är ledig, ska även till Solbacken till mor & far då.

Det ljusnar ju tidigare nu då vi ställt om klockan och jag vaknade runt 7 men valde att ligga kvar en stund då jag kunde göra det, lyx🤩

Frukost till de små gaphalsarna och jag åt ett perfekt äg och shake. Så goda, slurp.

Kaffet smakade ljuvligt idag och jag bara njöt av stunden, av att det just då var helt tyst, det är så oerhört skönt i bland.

Flisan kom ner och då var tystnade bruten, en morgontrött hungrig Flisa snodde runt och gjorde frukost.

När den var avklarad så blev det lite yoga, mmm och efter det bädda och dusch. En stund i damrummet och voilá, så var man klar att möta dagen.😀

En barndomsvän till Heidi kom hälsade på, hon hade sin rara son med sig. Hon var sig lik. Ett par trevliga timmar med Zinzino o fokus👍

Så blev det dags för lunch och jag svängde i hop gräddig gryta med rådjuskött, såå gott det blir med bara grädde. 

Flisan och jag skulle in på ett möte och det förlöpte väl ut, efter det skjutsade jag henne till stationen då hon skulle ner till Göteborg och hälsa på Niklas.

Hemåt det bar efter det, huset var upplyst, det ser extra välkomnande ut vid skymning. Heidi och Carl var hemma och fyllde bilen med presenter och div annat efter bröllopet. De passade på att äta lite. Vi fikade och pratade igenom det rådande läge där vi i nuläget inte vet alls vad som kommer att hända, forsättning följer..

Jag städade rent till den lilla hamstern och gosade med den, så söt❤

Jag tog ett kik i Flisans rum och min moderliga instingt tog över och jag gjorde en insats..

Magnus kom hem trött och frusen och tappade upp ett bad. Nu sitter vi och slappar, Magnus kikar på film och jag skriver dagens avsnitt. Vi sa strax se något gemensamt, sedan läggdags. Jag jobbar i morgon och Magnus är ledig, vi går om varandra.

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft. Det känns som ny energi är på intåg, nya tider är att vänta med nytt innehåll.

Ha nu en fortsatt skön kväll, kram😘