Måndag 30/10

30. okt, 2017

Nyss hemkommen från Hjo. En utav mina fina vänner som är oerhört kunnig inom hälsa och kroppens alla funktioner vill ta del av denna fantastiska olja, ZINZINO, here we go.

Har haft "date" med Lotta och vi var ute på hembesök🤪mycket givande och återigen känner jag stor tacksamhet att få vara en del av detta, att få sprida detta vidare. Tänk vilken effekt detta kan ha för folk med demens, närminne, alzeimer, ja det finns så mycket man skulle vilja se resultat på NU, detta är som julafton när man väntar på tomten och har sett paketen och r nyfiken🙃, man vill inte vänta man vill veta nu hur det kommer att fungera på alla olika 

plan. Alla barn som inte kan koncentrera sig i skolan är trötta och inte kan hålla fokus, alla som tränar och inte orkar fullt ut, alla som...det är obegränsat. Det handlar om en matsked om dagen för att på sikt nå bästa förutsättningar till bättre prestanda och motivatiion, ork koncetration och stävja stress, dåligt minne på grund av stress mm. Jag skulle kunna skriva ner hur mycket som helst men timman är sen och ny arbetsdag i morgon och då i Lidköping.

I morse vaknade jag strax före 7, tre par bruna ögon som höll mig sällskap. Vi gick ner i köket, alla utom Signe. Flisan vaknade tidigt också och kom ner och gjorde sig varma smörgåsar. Jag kokade ägg som blev....just det, perfekt. Har bytt ut crunchyn mot en leanshake ett tag nu och den ger mig en ännu bättre start på morgonen.

Jag orkade ingen yoga och det har varit tre dagar nu utan och det börjar kännas i kroppen så i morgon är det inget annat än ett fullt morgonpass😀tycker inte om att det inte blir av men, det frestar på att planera och hålla fokus på vissa saker som bröllop mm.

Jag duschade, bäddade och gav Flisan lite uppgifter under dagen. Det är ju höstlov.

Väl inne på jobbet så blev det en lugn förmiddag, Therese kom och vi fick ett några trevliga timmar tillsammans. Inventering stog på agedan och jag gick ner och började med lagret i källaren.

Eftermiddagen och trevliga kunder har vi alltid i vår butik och det gör ju arbetet extra kul.

18 låste jag och begav mig hemåt och det kändes faktisk riktigt kallt, brrr.

Åh vad jag längtade hem. Frida hade åkte hem till Helsingborg igen, bara Flisan hemma kvar här nu då när den yngsta befinner sig nere hos modern på eget bevåg😮

Jag och Flisan åt lite middag när jag kom hem och efter det åkte jag till Hjo och mötte upp Lotta.

Magnus den stackarn var sent hem i kväll då det vart mycket att göra idag med allt möjligt. 

Efter mötet i Hjo åkte jag hem, lite sent blev det allt men inte helt ovanligt när man pratar olja, det då tiden liksom flyter iväg🤩

Nu är jag hemma igen, Magnus har tänt en brasa och hällt upp ett halv glas vin. Nä ett helt glas såklart fyllt till hälften..

Brudparet har idag åkt till kusten ner till VANN på SPA och det kan säkert behövas efter allt ståhej.

Hoppas ni haft en bra dag trots blåsten, men det hör ju liksom hösten till.

Magnus är ledig i morgon och har ett möte som han enligt lag måste gå på.

Även Amanda har ett måstemöte och vi får se hur detta kommer att fungera.

Nu mina vänner ska jag ägna en stund åt att bara vara innan tröttheten tar vid.

Godnatt och sov så gott, kram på er😘