Sagobröllop!

Ett riktigt sagobröllop må jag säga, så vackert, allt i från väder och vind till middag och festkväll, det var allt vad min dotter och hennes blivande kunnat önska sig, och vi också för den delen.💋 I dag är vi trötta men lyckliga och tacksamma över att allt blev så bra. Självklart ger jag mig en klapp på axeln för middagen och så många som höjt middagen till skyarna och speciellt soppan. 

Vi börjar med gårdagen Lördag 28/10.

Vi vaknande i bra tid, lite sovmorgon tog vi. Frukost och efter det så badade jag och hade hemmaSPA. Flisan hjälpte mig att peela min rygg, ben och armar, så njutbart och lxigt. Jag gjorde ansiktsmask och hårinpackning och efter badet fixade jag naglarna. Min äskling fick bistå med att smörja ryggen mm🤪

Det var gott om tid till att hjälpa Flisan med sin frisyr och alla gjorde vi oss klara. Frida skulle fålla upp sin nyinköpta klänning och allt blev klart i perfekt tid. 

Vädermässigt kunde inte denna dagen blivit bättre. Förvisso blåste det lite men blå himmel och 14 grader👍so lovley.

Vi åkte till kyrkan och Heidi och Carl var på plats. SÅ VACKER, min lilla tös som blivit allt vad en kvinna kan begära. Snövit, det var Snövit hon var lik i den klänningen och med den håruppsättningen. ❤Carl var stilig som en prins såklart och ja, en perfect match!

Så anlände filket och 15,00 började vigseln. Bo och Tina Fridh förgyllde vigseln med sång och det är ju alltid vackert. En annan vän till Heidi bjd också på vackert klingande toner.

Så när de sagt JA dundrade de ut till AC/DC- Shook me all nignt long -var alla lyckliga och ribban var lagd för kvällen🤩

Häst och vagn som jag, Magnus och Carls mor Ann lagt ihop till stog utanför kyrkan och efter fotograferande så fick brudparet en tur i det vackra höstvädret innan avfärd till Berg.

Vi åkte upp till bygdegården och jag hittade älskade Therese i köket tillsammans med de tre rara töser som skulle vara behjälpliga under kvällen. Med handen på hjärtat kan jag säga att ja är så TACKSAM och lycklig över att Therese kunde och ville hjälpa till i går. DET är kärlek det❤

Så anlände brudparet och välkomstdrink serverades. Jag roddade i köket med allt som komma skulle. 

När folk satt sig till bords och vi höjt en skål och hurrat var det dags för mig att hålla tal, några fler tal innan förrätten och en del roddande i köket för min del.

Middagen och tal förlöpte mycket väl planerat och Eddie och Frida hade en viktig del med i den då de hämtade rotsaker och kött som förberetts med god hjälp av KENNY på Valle😀

Så när middagen var avklarad och alla höll sina tal spelade en filmsnutt upp och det var Heidi som varit i studio och spelat ine en låt med god hjälp av Oscar, en utav deltagarna i Neverstore. Så vackert hon sjunger Heidi, kan det vara släktdrag🤪..

Så kom skövdebandet SHIPWRECKERS och bord och stolar försvann i ett nafs. Baren öppnades och musiken körde igång. NI som varit med på vårt bröllop eller/och vårt 100- kalas VET vad det innebär med irländsk musik och rätt gissat blev även detta en kväll att sent förglömma även dans och musikmässigt. VI älskar dem❤

Ett lyckat bröllop- en lyckad dag- vädergudarna var på vår sida- mat och kvällen i sin helhet gjorde att detta blev ett sagobröllop som sent ska glömmas. Alla hade mycket trevligt och Flisan sa att hon inte haft så roligt på länge, och vi kan inte annat än att hålla med.

Jag och Magnus känner STOR lycka. 

Kvällen avslutades ca 02 och jag och Magnus skjutsade brudparet till Karstorps kursgård där vi tillsammans med Carls mor hyrt ett mysigt rum till dem. SÅÅ trötta de var och de ville hem  men de fick allt finna sig i att vi ville att de skulle ha bröllopsnatten på ett lite mer romantiskt ställe än hemmavid. 

Vi var hemma på Djursätra när klockan slagit om till vintertid, trötta men nöjda gick vi till sängs.

Söndag 29/10

Idag var det riktigt kallt och det blåste kraftigt genom kläderna. 6-7 grader som mest, även om himlen varit blå har det varit helt annat väder än i går, vi hade TUR😀

Efter frukosten åkte vi upp till bygdegården och plockade ihop allt som skulle med hem. Jag hämtade de små på Solbacken. Mor och far var glada och vi pratade lite gårdagen.

Magnus är en klippa i alla avseenden men särskilt när det gäller att rodda i sådana sammanhang som detta vi hade idag. Lyckligt lottad, yes.

Väl hemma packade han ur båda bilarna och jag fixade med middag och annat plock. Jösses vad saker det var att ta hand om.

Efter middagen tog tröttheten över och jag och Magnus gick och lade oss på den stora mattan i musikrummet. Vi somnade som två bäbisar 💋

Efter det gick vi ut en runda i blåsten Wera, Signe och Ada var glada över att komma ut en sväng och så även vi.

Lite kvällsmat efter det och disk och plock med allt möjligt och nu så har vi satt oss framför brasan och det ska snart bli lite TV/film.

Tidig kväll lär det bli, delvis för att Magnus jobbar i morgon och för att vi kännner oss lite möra efter gårdagens ståhej.

Hoppas ni hafte en fin helg, det har vi haft och nu återstår lite kvällsmys med varandra och en stor skopa kärlek.

En forsatt trevig kväll önskas, kram på er😘