Fredag 27/10

27. okt, 2017

Ljudet från den sprakande brasan är det enda som hörs denna afton, så rogivande. Jag känner hur en tung trötthet kommer över mig och att jag behövde denna stunden. I 7 timmar har jag stått på benen, även de behövder denna vila. Kantarellsoppa till 70 personer, rotfrukter och whiskeysåsen är nu klar. Köttet ska stekas i morgon och med det har jag fått vissa små änglar till hjälp. När viltköttet beställdes blev det någon miss så det kom förvisso i stekar men med hinnor och ben och det har jag inte anrättat innan, blev nästan handlingsförlamad när köttet tinat och jag såg vad jag hade att ta itu medjag blev gråtfärdig, the edge..MEN pojkarnas pappa Kenny och Ingemar i Nybo räddade upp tillvaron på var för sig och jag är OERHÖRT tacksam❤

Njutbar tillvaro i lugnets tecken, längesedan en kväll var så här tyst, inte ens de små kärlekarna är hemma. De är på Solbacken över helgen då vi har för mycket att stå i och inte hinner med dem kvalitativt.

I morse vaknade vi samtidigt jag och Magnus. Vi gick upp och fixade frukost åt de små och oss själva. 

Efter frukosten hängde jag ut sängkläderna, fixade till mig. Vi gick igenom allt vi skulle ha med oss. 

Bilarna kördes fram och hundar samt mängder av kassar mm stuvades in i bilen. Magnus åkte hem till Heidi för att plocka upp lite saker och jag skjutsade Flisan till skolan,  så bara det av till Bergs bygdegård. 

En trevlig man vid namn Lennart tog emot och visade runt mig.

Magnus kom och hade Edvin med sig. Bilarna packades ut och jag satte på mig förklädet. Jag tog itu med köttet. Blev lite mör när jag packade upp det och vidtog div åtgärder som sagt😙

Heidi, Carl, Stina, Edvin och Magnus körde i gång med att flyyta bord och ställa i ordning, jag började med rotsakerna,

Kaffe räddade tröttheten under dagen. Folk började strömma till för att hjälpa till med lite av varje😀

Jag kände mig lite vissen under dagen med tanke på allt som hänt omkring oss, jag hörde av mig till Therese. Magnus hade klipptid nere i staden och hämtade upp både henne och Flisan när han var klar. SÅ tacksam. Therese hjälpte Heidi med blommor mm och senare mig i köket. 

Kvällen kom och sås och soppa blev klart, dukningen blev oerhört fin. Så duktig hon är att planera. Trötta men nöjda åkte vi hemååt strax efter 19.30. Jag skjutsade hem Therese och sedan hem till mitt älskade hem. 

Frida var inte hemma, hon hade åkte med Eddie in till Skövde för lite uppdatering av festgarderoben🤩

Magnus gjorde varma smörgåsar åt oss, jag satte mig och skrev några kort inför morgondagen, Flisan var trött efter en lång dag med mycket pluggande.

Efter att vi ätit gick vi en trappa upp. Magnus lade in ved i brasan och nu sitter vi här och kopplar av och ska strax se en film innan natten tar vid. 

I morgon är det bröllop, det ska bli enormt spännade och roligt. Som ni vet efter gårdagen är man lite matt men nu ska jag hoppas få in lite ny energi för att kunna glädjas fullt ut i morgon med min älskade tös och hennes Carl💋

Nu ska jag lyssna till brasan igen och bara njuta tillsammans med min äskling, vi har vår första kväll på mycket länge utan någonting annat än bara vara, mental och själslig boost❤

Vi hoppas på en underbar dag i morgon på alla vis.

God natt, kram😘

Ny blogg först på söndag kväll.