Lördag 14/10

14. okt, 2017

Den här dagen blev annorlunda än vad jag planerat, tur man är flexibel. Min underbara morgon där jag planerat både ditt och datt blev fylld av helt andra saker men inte mindre trevliga dock.

Magnus och Heidi kom nyss hem, efter en lååång dag. Allt har gått bra och nu är vår stora kyl påfylld. 

Sitter och myser i soffan i whiskeyrummet, tända ljus och ett glas rött. Älskar hösten när man hör hur det blåser ute och man ser löven virvla runt husknuten och ta sig in på altanen. Idag har det dessutom varit varmt, 15 grader och ljumma vindar💋

Jag vaknade till när Magnus och Amanda gick upp i ottan, jag somnade om och vaknade kl 7 prick.

Låg och drog mig en stund och Ada bredde ut sig som ett lågtryck i sängen. Signe var ju inte hemma och faktum är att Ada saknade henne inte, hon var allt nöjd över att få all uppmärksamhet.

Vi åt frukost, ja Ada fick sin före mig 😙

Ägget blev så perfekt 👍

Upp till andra våningen och det blev lite yoga. Jag har lite ont i ett knä. lite överanträngning. Vi har vårt lager och personalrum/toa mm en trappa ner och det blir mycket spring och jag vet att det blev lite för mycket i slutet av förra vecka.

Bäddade och allt det andra jag gör på morgonen, fixade till mig och plockade fram min Zinzinobag. Jag fick ett telesamtal och en längre sms konversation och detta resulterade i att jag blev fokuserad på annat än det jag tänkt få gjort. Men, det gjorde ingenting för det kan bli riktigt bra detta🤩

Ada skulle vara hos Carl och så blev det. Hon vill inte vara ensam hemma. Jag åkte till jobbet och det blev ett par lugna timmar.

Klipptid lyckades jag få i stan och det var skönt att få detta gjort. 

Jag hämtade Ada och körde till Solbacken. Mor och far mådde bra, Signe blev superlycklig🙃  jag gjorde veckostädet och efter det åkte jag hem.

Gav de små mat och plockade lite småsaker så ut i byn på uppdrag.

Det var ett par trevliga timmar som förlöpte, jag hoppas på goda möjligheter.

Hemma igen 19:30 och det var så lugnt och fridfullt hemma. Jag njöt av tystnaden och endast sustet från träden runt om huset hördes, vilken lycka.

Diskmaskinen behövde tömmas och det blev hemmasysslan idag. Så satte jag mig i soffan där jag fortfarande sitter och pysslade med kundorder och inväntade de på resande fot.

De kom hem och allt packades in. Resan hade gått bra och de var nöjda. 

Flisan kommer med bussen hit till byn nu 22 och Magnus hämtar upp henne, så snällt😀

Jag ska inte sitte uppe så länge då jag ska ha tidig start får att bege mig till Stenungsund över dagen.

Hoopas ni haft en bra dag och en har en trevlig lördagkväll.

Godnatt och sov så gott när det nu blir😘

Kram