Fredag 13/10

13. okt, 2017

God kväll. Ja de finns ju mängder att läsa om huruvida fredag den 13: e är en otursdag eller inte. En hypotes är att Jesus hade 12 lärljungar och när Jesus förråddes var Judas Iskariot den 13:e vid bordet. Vidare i den nordiska mytologin finns det en berättelse om svekets och ondskans gud Loke kom som en 13:e gäst till ett gästabud i Valhalla och sedan lurade blinde Höder att skjuta sin egen bror, ja historierna är många och självklart har man någongång haft något en fredag med datum 13 som inte varit önskvärt men just idag har allt flytit på.😀

Vaknade strax inna klockan i morse och drog mig 2 minuter innan jag gick upp. Jag väckte Amanda och Magnus. Det blev frukost utan några större fadäser.

De små var pigga på att komma ut idag, grannens ena katt hade trampat runt i trädgården och det var ju av intresse såklart🙃

Amanda gick iväg till bussen och jag och Magnus gjorde oss klara och för avfärd in till Skövde. Flisan hade sovmorgon idag och började 12. 

Vi hade tid hos familjerådgivning och träffade en trevlig kvinna där. Vi fick ventilerat det mesta och det verkar ändå som om vi är på rätt väg, tänker rätt och att Magnus redan är väl förberedd med allt som finns att nå inom det sociala nätverket.

Tandläkartid är redan inbokad, möte hos socialen och BUP och familjesamverkare mm, det mesta kommer att rulla igång här nu och det ska bli oerhört skönt att få rätsida på allt som ingen har brytt sig om tidigare😮

Efter mötet gick jag till jobbet och öppnad butiken.

Det blev en lugn förmiddag, Therese kom och vi fick några trevliga arbetstimmar. Vi bokade in ett personalmöte nästa vecka som är behövligt då och då. 

Dagen rullade på, vi fick flera kartonger med nya varor och det känns som vi börjar bli trångbodda. 😙

Solveig kom in och satte på kaffe åt oss timman innan stängningdags. Alltid trevligt med sällskap.

Jag låste butiken och blev upphämtad av Magnus.

Han hade varit ute på Solbacken och hjölp mor och far med att städa ur deras gäststuga mm och då hade Signe passat på att smita till skogs.

Vi åkte hem och ingen utav oss var speciellt hungriga så det blev fredagsmys direkt.🤪

Flisan har åkt ner till Niklas men kommer hem  morgon, alltid tomt när hon inte är hemma.

En lugn kväll, men vi längar efter lite barnledigt generellt. 

Nu har Amanada lagt sig och det ska vi också göra. Magnus ska åka med Heidi ner till kontinenten och införskaffa lite dryck inför bröllopet och jag jobbar så Amanda får hänga med ner till syster Frida över dagen.

Hoppas ni haft tur med er idag och att kvällen varit er tillgodo. Jag har idag träffat en trevlig kvinna som jag ska träffa på nytt i morgon och kanske kan detta bli början till något bra för rätt så många😀

Det ser ut att bli en helg i Zinzinos tecken och det gör mig riktigt glad och nästa helg blir det dito i globen med festligheter.

Nu mina vänner önskar jag er alla en god natt.

Kram😘