Onsdag 11/10

11. okt, 2017

Återigen kväll och snart är det läggdags även för mig. Jag kom hem för en timma sedan från min underrbara kör så jag är boostad med sång och glädje. Vi började med ett par jullåtar idag och faktum är att det kändes inte alls konstigt. Men i går när jag var på Rusta då såg jag till min förskräckelse att det börjat plocka fram papper, snören och lysade renar nä då höll jag på kräkas, blä så hemskt, det kan väl åtmnstonde bli november först🤒

Idag var jag alltså ledig och det känns som jag varit som en Duracellkanin med nya batterier🤪

Jag vaknade 2 minuter innan klockan ringde, jag var först upp idag och tog mig ner till köket men fick snabbt sällskap. Undrade vem utav alla som skulle komma ner först, min man var på plats till och med innan Ada. 

Jag satte på ägg och plockade fram ur kylen. Så kom lämmeltåget ner och alla fick frukost i turordning. 

Amanda var grinig idag som små barn är i bland och tar man det på rätt sätt så ger det med sig..Flisan kom ner och lättade upp stämingen och flickorna tog samma buss till skolan.

Jag gjorde min yoga och det kändes uderbart och Magnus kom och gjorde mig sällskap, vi fick ett par timmar barnfritt och vi spelade inte Fia med knuff.😙

Vi tog en härlig promenad med de små ut på kläverfälten, så gott det gjorde för oss alla.

Tvätt i drivor nu för tiden så det var bara att släpa ner tvättkorgen ut på altanen och rista ur allt bös och så in med en maskin.

Efter det gjorde jag en plåt med crunchy, plockade ihop torr tvätt och så hjälpes vi åt att dra fram kylen. Vi fick tömde den och kikade på det lilla bekymmer som uppstått sedan en tid tillbaka. Den list som finns som gör att kylen håller tätt har under kylens livslängd vittrats sönder och det har inneburit att det smygut sig ut kondes som i sin tur har gått under kylen och upp på den skiljevägg som är mellan kylen och diskmaskinen. Den börjar bli missfärgad rejält och måste bytas ut, gårdskarlen är meddelad och nu väntar vi på åtgärd. Fortsättning följer alltså.

Efter detta kom en trevlig kund som jag tog hand om och vi hoppas på snar bättring.🙃

Spenatsoppa med kokt ägg och rökt kalkon blev det till lunch och Heidi och Carl kom på besök. Vi skulle gå igenom div inköp till deras bröllop. Vi tog kaffet ute på soldäcket och så skönt det var ute. 

Magnus och Heidi planerade lite veddkorgar mm och jag passade på att plocka rent tomatbuskarna och städa ur växthuset. De får eftermogna inne nu. Det har varit så mycket tomater, jättegott och så roligt😀

Vi gick in och det beställdes div dryckesjom inför kommande fest.

Carl och Heidi åkte hem och jag hängde tvätt och stoppade in en ny. Jag tog fram köttfärsen som var tinad och jag tillagade köttfärslimpa.

Tänk, jag har gått i pyamas hela dagen det har jag inte gjort sedan jag var liten tror jag🤪bortade inte ens tänderna förän efter middagen, jösses vilken slarvmaja jag varit idag. Det går nog till historien, hihi.

Dagen blev eftermiddag och Amanda hämtades hem från skolan. de hade varit på bio inne i Skövde idag. 

Vi åt middag och efter den gjorde jag mig klar för avfärd in till staden för att möta upp Therese på rådhuset. Vi fikade och pratade och planerade lite inför kommnade vecka.

Flisan hade varit hos en klasskamrat efter skolan och Magnus hämtade upp henne vid bussen nu i kväll. Hon hade biologiprov idag och det hade gått bra👍

Efter fikat så åkte vi till Hentorp och sjöng, so lovley💋

Jag skjutsade hem Therese och Anna en annan vän åkte med ner till stan.

Mådde lite tjuvtjockt på hemresan och en olustkänsla kom över mig och varför förstod jag när jag kom hem. Det var kvällskink med lilltösen och Magnus var inte så glad, ingen lätt uppgift att stortäda efter andra om man så säger..

Nu har de övriga i familjen somnat, Magnus ska jobba i morgon och så även jag. Jag börjar kl 11,30 och det är ju lyx då jag får lite förmiddag hemmavid.

Det kom ett stort kuvert med posten idag som vi har väntat på en månad och det kommer att vara oss väl till gagn inom snar framtid. 

Nu mina vänner är det dags att besöka damrummet och sedan krypa ner, nej, jag tänker inte krypa ner i sängen utan vika undan täcket och bara lägga mig🤪

Godnatt och sov så gott

Kram😘