Tisdag 10/10

10. okt, 2017

Hösten innebär att större delen av trädgården blir täckt av färggranna löv av olika slag och jag tycker det är vackert men större delen av dem måste krattas bort innan snön kommer om den nu gör det🤔Vi ska börja i morgon med det samt Magnus ska gräva ner en kabel där elkabel till den kommande utelyktan ska förankras i. Vi är LEDIGA tillsammans i morgon och har en hel del att bestyra och det ska bli skönt att få en halvdag tillsammans. Jag har även en massage inbokat samt lunch med min giftasmogna dotter.

Det är snart dags för föräldramöte och utvecklingssamtal för båda våra flickor och det ska bli spännande och intressant att höra vad de ha för planer med allt. Vi vet att det kommer att bli vissa förändringar längre fram för bästa resultat och det är vi tacksamma över.

Idag vaknade jag av att klockan ringde, trött som tusan för ovanlighetens skull men jag var vaken en stund i natt då Magnus gått till jobbet, då blev det att jag funderade på allt som komma skall och vad det kan komma att medföra.

Alla hemmavarande flickor gick ner nästan sammtidigt och de med 4 ben fick mat först. Roligt att se Amanda så matfrisk på frukost🙃Flisan gjorde varm smörgås och jag åt ett perfekt kokt ägg och crunchy, yoghurt och hallon också SJÄLVKLART kaffe🤪

Flickorna gick till bussen och jag gjorde mig klar för avfärd till Lidköping. Ingen morgonfika där idag då min väninna var lite krasslig.

Signe bara vägrade gå ut idag men Ada tog jag med mig ut en runda. Skönt väder ute men jag hann inte med någon långpromenad.

Påväg till Lidköping pratade jag med min man med Heidi. 

Staden var lugn och fridfull. Förmiddagen, ja hela dagen förlöpte lugnt och sansat kundmässigt men jag hade som vanligt en attgöralisat så dagen rullade på.

Jag låste och åkte hem. Magnus skulle bli något sen idag så det blev inget möte för mig tyvärr.

Middagen blev lite sen men det får bli så i bland då vi är hemma sent. Mätta och belåtna röjde vi undan i köket och gick så en trappa upp.

Amanda duschade, Magnus badade och jag satte mig tillrätta framför den ikväll spottande brasan och plockade fram min bloggkamrat😀

Idag har jag hunnit tänka en del på det tal jag skrivit till den 28:e och endast en del små justeringar, fasen, redan idag blev jag rörd till tårar så hur ska det gå dagen d? Då vill man ju inte stå och grina inför så många, nä, jag får skärpa till mig helt enkelt.😙

Jag har beställt lite kläder åt Amanda, jag har möblerat om hennes rum, tänk vissa dagar går allt av bara farten🤩

I morse när Magnus tidigt gick iväg såg han en stor räv stryka runt husknuten så våra misstankar riktas mot denne vad det gäller vår soptunna på vår farstubro som då och då är vält och påsarna trasiga. 

Nu är det dags att lägga in lite mer ved, borsa tänderna och krypa ner snart. En stund kvar på den film Magnus satte på så efter det så..

Hoppas ni alla haft en fin dag och känner nöjda nu när snart natten tar vid. I morgon kommer en ny dag med nya möjlighetter.

 Önskar er alla en god natt.

Kram😘